Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Ανδρομάχη σαγηνεύει «Με Την Πρώτη Ματιά»

Written by on 30 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Η Ανδρομάχη σαγηνεύει «Με Την Πρώτη Ματιά» με ακόμα μία διασκευή της.

Η Ανδρομάχη μοιράζεται μαζί μας ακόμα μία μεγάλη επιτυχία του παρελθόντος που έκανε viral «Με Την Πρώτη Ματιά» μέσω των social media και των live εμφανίσεών της – και μας ξεσηκώνει για άλλη μία φορά.

Το «Με Την Πρώτη Ματιά», με την υπογραφή του Κώστα Μπίγαλη ο οποίος ήταν και ο πρώτος καλλιτέχνης που ηχογράφησε το τραγούδι, κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2000.

Το τραγούδι έγινε ένα από τις επιτυχίες εκείνης της χρονιάς, παραμένοντας αγαπημένο μέχρι και σήμερα.

Διαφήμιση

Η Ανδρομάχη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το «Με Την Πρώτη Ματιά» και μας κάνει να το αγαπήσουμε ξανά, μέσα από τη μοναδική φωνή της, σε μία φρέσκια επανεκτέλεση που επιμελήθηκε ο Μπάμπης Μαραγκός.

Η φωνή της Ανδρομάχης αποπνέει ένταση και συναισθηματική έκφραση, κερδίζοντας για άλλη μία φορά την αγάπη και τον θαυμασμό των ακροατών.

Το single συνοδεύεται από ένα ανατρεπτικό music video με μοντέρνα και vintage αισθητική, σε σκηνοθεσία από τους Steven Airth και Spiro Kapsili και art direction από τον Taso Xiarcho.

Πριν από λίγες ημέρες, η Ανδρομάχη κυκλοφόρησε από την Panik Records και το νέο τραγούδι της «Παραπονάκι Μου», το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 400.000 προβολές σε επτά ημέρες και παραμένει στο Top 10 των μουσικών τάσεων στο YouTube.

Στο μεταξύ, η Ανδρομάχη συνεχίζει να μαγεύει το κοινό με τις σόλο ζωντανές εμφανίσεις της, ενώ βρίσκεται και στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού στη μεγάλη περιοδεία του «Elpida Tour» σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



[ad_2]

Source link