Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Harry Styles σταμάτησε συναυλία για να πάει στην τουαλέτα έγκυος θαυμάστριά του

Written by on 25 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Ο Harry Styles υποσχέθηκε στην έγκυο θαυμάστριά του ότι δεν θα έχανε ούτε μία στιγμή από τη συναυλία.

Ο Harry Styles έκανε για ακόμα μία φορά πράξη το μήνυμα του τραγουδιού του «Treat People With Kindness».

Ο 29χρονος τραγουδιστής σταμάτησε τη συναυλία του στο Principality Stadium στο Κάρντιφ της Ουαλίας το βράδυ της περασμένης Τρίτης για να δώσει τη δυνατότητα σε μία έγκυο θαυμάστριά του να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα.

Ένα βίντεο που έχει γίνει πλέον viral στο TikTok και το οποίο αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 1,8 εκατομμύριο προβολές, κατέγραψε τη στιγμή που ο Harry Styles άρχισε να μιλά με τη θαυμάστριά του ονόματι Sian.

Διαφήμιση

Η Sia τράβηξε την προσοχή του Βρετανού αστέρα της pop ανάμεσα στο πολύβουο πλήθος όταν του ζήτησε βοήθεια για να βρει ένα όνομα για το μωρό της.

«Αυτή είναι μεγάλη πίεση, Sian. Δεν θέλεις στ’ αλήθεια να του δώσω εγώ το όνομα;» αστειεύτηκε ο Harry Styles υπό το χειροκρότημα του κοινού.

«Αυτό θα μπορούσε να είναι αρκετά διασκεδαστικό όμως, έτσι δεν είναι; Ποιο θα είναι το όνομά του; Ποιο θα είναι; Ποιο θα είναι;», συνέχισε.

Harry Styles - Grandma Reina - Grammy Awards 2023

Ωστόσο, πριν το πρώην μέλος των One Direction προλάβει να βρει ένα όνομα για το μωρό της θαυμάστριάς του, η Sian τον διέκοψε για να αποκαλύψει ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα.

«Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε ότι είναι σημαντικό η Sian να πάει στην τουαλέτα, έτσι δεν είναι;», ρώτησε ο τραγουδιστής τους θεατές της συναυλίας, οι οποίοι έδειξαν μέσα από τις επευφημίες τους ότι συμφωνούσαν.

Ο Harry Styles καθησύχασε τη Sian ότι δεν επρόκειτο να χάσει καμία στιγμή από το show, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα σταματούσε τη συναυλία μέχρι να επιστρέψει.

«Sian, δεν θα χάσεις ούτε ένα δευτερόλεπτο. Γύρνα γρήγορα και δεν θα χάσεις ούτε στιγμή», είπε.

Στη συνέχεια, ο Harry Styles χρησιμοποίησε την ευκαιρία του διαλείμματος για να μιλήσει και με άλλους θεατές της συναυλίας του στο Κάρντιφ.

Οι προβολείς του Principality Stadium άρχισαν να ακολουθούν τη Sian καθώς επέστρεφε στη θέση της, με τον τραγουδιστή να λέει: «Έρχεται, έρχεται, έρχεται».

Ο Harry Styles συνεχίζει αυτή τη στιγμή την τεράστια περιοδεία του «Love On Tour» που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2021 και είναι προγραμματισμένο να ρίξει αυλαία στις 22 Ιουλίου στην Ιταλία.

@daydreamingnic

Harry talking to a pregnant fan Sian about naming her baby and encouraging her to go pee. #harrystyles #loveontour #loveontour2023 #concert

♬ original sound – nicola 🍒

[ad_2]

Source link