Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Η Rihanna είναι ο πιο καυτός άνθρωπος στην ιστορία»

Written by on 24 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Η Billie Eilish αποθεώνει τη Rihanna.

Η Billie Eilish είναι απόλυτο είδωλο της Gen-Z, αλλά η ίδια δεν αντιμετωπίζει τον εαυτό της με αυτόν τον τρόπο.

Αξιοθαύμαστα, η Billie Eilish δεν κρύβει τον θαυμασμό της για τους καλλιτέχνες που την έχουν επηρεάσει και δεν διστάζει ποτέ να εκφράσει την εκτίμησή της για τους συναδέλφους της.

Αφού αποθέωσε τη Megan Thee Stallion αυτήν την άνοιξη, η Billie Eilish μοιράστηκε τώρα την αγάπη της για τη Rihanna.

Διαφήμιση

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στη Vogue, με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του αρώματός της «Eilish No. 2», η 21χρονη τραγουδίστρια μίλησε για την εξέλιξη του στιλ της και τα σχόλια που έχει δεχθεί για την αλλαγή της.

«Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου ήμουν πολύ αρρενωπή και αγορίστικη, και πρόσφατα, τα τελευταία δύο χρόνια, είπα: “Ξέρεις κάτι, μου επιτρέπεται να είμαι ό,τι θέλω να είμαι, όταν θέλω να είμαι”», δήλωσε.

«Δεν χρειάζεται να αποδεικνύω πάντα σε όλους ότι είμαι αγοροκόριτσο», τόνισε η Billie Eilish.

Billie Eilish

«Αυτό είμαι, αλλά είμαι και ένας άλλος τύπος κοριτσιού. Είμαι επίσης θηλυκή, και είμαι επίσης σέξι, και είμαι επίσης χαριτωμένη, και δεν είμαι επίσης τίποτα από τα παραπάνω, είμαι απλά ο εαυτός μου», πρόσθεσε.

Η Billie Eilish πρέπει να αντιμετωπίσει κάτι που οι περισσότερες γυναίκες στην ηλικία της δεν αντιμετωπίζουν: την ύπουλη άποψη που έχουν οι άλλοι για το σώμα της, ενώ δεν θα έπρεπε να έχουν κανέναν λόγο.

Η British Vogue σημείωσε ότι η Billie Eilish καταπολεμά το body shaming και τη συνεχή κριτική για την εμφάνισή της και το σώμα της με πράγματα που της αρέσουν, αλλά και με τη Rihanna.

«Νομίζω ότι αποφάσισα τις προάλλες ότι είναι ο πιο καυτός άνθρωπος που έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία του κόσμου», είπε χαρακτηριστικά η Billie Eilish για τη Rihanna.

Σε συνέντευξή της στο Extra το 2019, η Billie Eilish εξήγησε ότι «φοβόταν» να συναντήσει τη Rihanna: «Σε όλη τη ζωή μου δεν ήθελα ποτέ να συναντήσω τα είδωλά μου, επειδή δεν θέλω να τους ενοχλήσω», δήλωσε τότε.

[ad_2]

Source link