Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο The Weeknd μιλά για την «τραυματική» στιγμή που έχασε τη φωνή του στη σκηνή

Written by on 24 Ιουνίου 2023

[ad_1]

«Το σώμα μου και η φωνή μου δεν με είχαν απογοητεύσει ποτέ ξανά έτσι».

Ο The Weeknd σίγουρα φτάνει τον εαυτό του στα όριά του όταν εργάζεται.

Ο Καναδός τραγουδιστής αναγκάστηκε να ακυρώσει μία συναυλία του στο Τορόντο τον Ιούλιο του 2022 λόγω της εθνικής διακοπής στο δίκτυο τοπικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών, ενώ τον Σεπτέμβριο έχασε τη φωνή στη σκηνή και αναγκαστεί να λήξει πρόωρα μία συναυλία του στο Λος Άντζελες.

Ο The Weeknd μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της περιοδείας του «After Hours Til Dawn Tour» σε συνέντευξή του στο Variety, σημειώνοντας ότι έπρεπε να παρατείνει το πρόγραμμα της συναυλίας του για να μπορέσει να πραγματοποιήσει τις συναυλίες του που είχαν ακυρωθεί.

Διαφήμιση

«Έμοιαζε σαν να ήταν καταραμένη η περιοδεία! Υπήρχαν τόσα πολλά εμπόδια που έπρεπε να αντιμετωπίσω και η μόνη λύση ήταν να συνεχίσω», ανέφερε.

Ο The Weeknd εξήγησε ότι έκανε παράλληλα με τις συναυλίες και γυρίσματα για το «The Idol» και ότι ξενυχτούσε για μπορέσει να ανταποκριθεί σε όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτό σε επιβαρύνει, το σώμα σου», τόνισε ο 33χρονος τραγουδιστής.

«Έκανα γυρίσματα κατά τη διάρκεια ολόκληρης της περιοδείας: Γύριζα το “The Idol” στο Λος Άντζελες και μετά έπρεπε να πετάξω στη Φιλαδέλφεια για να κάνω πρόβες, να κάνω τη συναυλία στη Φιλαδέλφεια και μετά να επιστρέψω στο Λος Άντζελες για να κάνω και άλλα γυρίσματα για το “The Idol” και μετά να πετάξω προς την επόμενη πόλη της ανατολικής ακτής», περιέγραψε.

The Weeknd

Ο The Weeknd υπογράμμισε ότι έχει ανέβει υπό ακραίες συνθήκες πολλές φορές, όμως παραδέχθηκε ότι δεν είχε φτάσει ποτέ στο «τρομακτικό» σημείο να χάσει τη φωνή μπροστά σε χιλιάδες κόσμου.

«Και είμαι ένας άνθρωπος που, ξέρετε, έχω ανέβει στη σκηνή με υψηλό πυρετό, έχω ανέβει τραυματισμένος και χρειάστηκε να κάνω ενέσεις – ενέσεις αδρεναλίνης – θα πεθάνω στη σκηνή», είπε.

«Οπότε το γεγονός ότι βρισκόμουν εκεί πάνω, ηττημένος, χωρίς να βγαίνει τίποτα από τη φωνή μου ήταν αρκετά τραυματικό», σημείωσε.

«Το σώμα μου, η φωνή μου, δεν με είχαν απογοητεύσει ποτέ ξανά έτσι. Και ήταν τρομακτικό που έπρεπε να συμβεί αυτό μπροστά σε τόσους πολλούς ανθρώπους και να μην μπορώ να κάνω τίποτα άλλο από το να ζητήσω συγγνώμη και να ελπίζω ότι το ίδιο κοινό θα επιστρέψει», συνέχισε.

«Αλλά το κοινό ήταν υπέροχο, επέστρεψε και κάναμε όχι μόνο μία, αλλά δύο συναυλίες», είπε.

Ο The Weeknd εξήγησε επίσης πώς επηρέασε αυτή η εμπειρία τόσο το νέο άλμπουμ του που βρίσκεται στα σκαριά όσο και ένα μυστηριώδες ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει παράλληλα.

«Αλλά είναι τρελό πόσο πολύ έπρεπε να δουλέψω πάνω στον εαυτό μου μετά από εκείνη τη στιγμή, πόσο πολύ έπρεπε να καθίσω και να θεραπευτώ πραγματικά – και με έναν τρόπο που ποτέ δεν ήξερα ότι έπρεπε να το κάνω», ανέφερε.

Διαφήμιση

«Χάρη σε αυτό, τώρα έχω κάτι πολύ όμορφο να δείξω στον κόσμο στο επόμενο πρότζεκτ», δήλωσε.

«Πάντα αλλάζω γνώμη καλλιτεχνικά – πετάω στα σκουπίδια άλμπουμ. Αλλά αυτή η ταινία και αυτό το άλμπουμ άλλαξαν μετά από αυτό το περιστατικό – προς το καλύτερο, παρεμπιπτόντως. Γι’ αυτό είμαι ενθουσιασμένος. Νιώθω ότι σας αποκαλύπτω πολλά εδώ!», πρόσθεσε γελώντας.

[ad_2]

Source link