Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η αποκάλυψη για το άγνωστο πρόβλημα με την υγεία της

Written by on 25 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Η Kesha εξηγεί γιατί δεν είχε μιλήσει ποτέ για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της.

Η Kesha αποκάλυψε ότι πάσχει από κοινή ποικίλη ανοσοανεπάρκεια.

Η 36χρονη τραγουδίστρια ανακάλυψε ότι πάσχει από τη σπάνια πάθηση, η οποία προσβάλλει έναν στους 25.000 έως 50.000 ανθρώπους παγκοσμίως, αφού άρχισε να αισθάνεται εξαντλημένη το 2022.

Η Kesha έλυσε για πρώτη φορά τη σιωπή της για την κατάσταση της υγείας της κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής της στο περιοδικό SELF.

Διαφήμιση

«Μου ήταν πολύ δύσκολο να πω όχι σε συνεντεύξεις ή φωτογραφήσεις, επειδή δεν ήθελα να αφήσω τη μοναδική ευκαιρία μου να χαθεί με το να μην είμαι σε θέση να εκπληρώσω κάθε αίτημα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την έντονη σωματική και ψυχική εξάντληση», εξήγησε.

«Έμαθα μετά τη διάγνωσή μου ότι ο ύπνος είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Το θεωρούσα δεδομένο για, Θεέ μου, περίπου 29 – 30 χρόνια», είπε.

«Αισθάνομαι σαν να προσπαθώ ακόμα να ξεπεράσω την εφηβεία μου και τα είκοσί μου. Αλλά προσπαθώ να κοιμάμαι όσο το δυνατόν περισσότερο και πρέπει να το προστατεύω αυτό με σθένος», πρόσθεσε.

Kesha

Η κοινή ποικίλη ανοσοανεπάρκεια είναι μία διαταραχή που χαρακτηρίζεται από χαμηλά επίπεδα ανοσοσφαιρινών (αντισωμάτων) στον ορό του αίματος και αυξημένη ευαισθησία σε λοιμώξεις, οι οποίες μπορεί να είναι επαναλαμβανόμενες και δυνητικά σοβαρές.

Η Kesha εξήγησε στη συνέντευξή της στο SELF ότι μέχρι τώρα κρατούσε μυστική την είδηση της κατάστασής της από φόβο ότι θα τραβούσε την αρνητική προσοχή.

«Απλά δεν ήθελα ποτέ να είμαι το κλαψιάρικο, προνομιούχο κορίτσι. Επίσης, η εικόνα μου ήταν αυτή του κοριτσιού που έβγαινε έξω και διασκέδαζε», ανέφερε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια.

Οι αιτίες της κοινής ποικίλης ανοσοανεπάρκειας είναι άγνωστες στο μεγαλύτερο μέρος τους.

Υπολογίζεται ότι στο 25% των περιπτώσεων η κοινή ποικίλη ανοσοανεπάρκεια σχετίζεται με αυτοάνοσα προβλήματα, στα οποία το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται λανθασμένα σε υγιή μέρη του σώματος, ενώ προσπαθεί να τα προστατεύσει.

Οι ασθενείς με κοινή ποικίλη ανοσοανεπάρκεια μπορεί να εμφανίσουν κλινικά συμπτώματα όπως υποτονικότητα και πεπτικά προβλήματα, καθώς και μεγαλύτερες επιπλοκές, όπως συνεχείς λοιμώξεις του αναπνευστικού που μπορεί να οδηγήσουν σε άλλες χρόνιες παθήσεις, όπως πνευμονοπάθειες.

[ad_2]

Source link