Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Paul Rodgers επιστρέφει με νέα μουσική μετά από 25 χρόνια

Written by on 25 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Το πρώτο σόλο άλμπουμ του Paul Rodgers με νέα μουσική μετά από σχεδόν 25 χρόνια.

Ο Paul Rodgers, ο εμβληματικός τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος του θρυλικού ροκ συγκροτήματος Bad Company, κυκλοφορεί το νέο single «Living It Up».

Το «Living It Up» είναι το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ «Midnight Rose» του Paul Rodgers, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Sun Records στις 22 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για το πρώτο σόλο άλμπουμ του Paul Rodgers με νέα μουσική μετά από σχεδόν 25 χρόνια.

Διαφήμιση

«Το νέο μου άλμπουμ “Midnight Rose” προέκυψε από σπίθες ιδεών που είχα», δήλωσε ο Paul Rodgers σε δελτίο τύπου.

«Οι σπίθες εξελίχθηκαν σε μία μανιασμένη φωτιά όταν η μπάντα και όλοι οι συντελεστές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο άλμπουμ μου μέχρι σήμερα. Μου αρέσει, ελπίζω να αρέσει και σε εσάς», συμπλήρωσε.

Ο Paul Rodgers έχει γράψει όλα τα τραγούδια του «Midnight Rose» εκτός από το «Living It Up», στο οποίο συνέβαλαν ο μπασίστας του Todd Ronning και ο ντράμερ Rick Fedyk.

Η παραγωγή του άλμπουμ έγινε σε συνεργασία με τη Cynthia Rodgers και τον Bob Rock και οι ηχογραφήσεις έγιναν στην Roper Recording και στο Warehouse κατά τη διάρκεια των τελευταίων 18 μηνών.

Το χαρακτηριστικό εξώφυλλο του άλμπουμ επιμελήθηκαν ο Paul Rodgers και η επί 26 χρόνια αγαπημένη του, Cynthia.

Το «Midnight Rose» θα κυκλοφορήσει από την ανανεωμένη Sun Records, ακολουθώντας την κυκλοφορία του πρόσφατου σόλο άλμπουμ του Ian Hunter.

«Ακούμε ένα σταθερό σχόλιο καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας δημιουργίας του δίσκου και αυτό είναι ότι ο Paul δεν ακουγόταν ποτέ καλύτερος», δήλωσε ο Dominic Pandiscia των Primary Wave/Sun Label Group. «Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο», τόνισε.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, δύο σόλο κυκλοφορίες του Paul Rodgers ανέβηκαν στο Top 40 στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένου του «Muddy Water Blues: A Tribute to Muddy Waters» που έφτασε στο No. 9 το 1993.

Ο Paul Rodgers, ιδρυτικό μέλος του βρετανικού supergroup Bad Company μαζί με τον κιθαρίστα Mick Ralphs, ο Paul Rodgers έχει πουλήσει πάνω από 125 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως στα 55 χρόνια της καριέρας του.

Εκτός από τους Bad Company, ο Paul Rodgers δημιούργησε και οδήγησε σε διεθνή επίπεδα επιτυχίας δύο άλλα θρυλικά αγγλικά συγκροτήματα – τους Free με τον κιθαρίστα Paul Kossoff και τους The Firm με τον Jimmy Page των Led Zeppelin.

Ο Paul Rodgers έπαιξε επίσης καθοριστικό ρόλο στην αναγέννηση των Queen και συμμετείχε ως τραγουδιστής στις περιοδείες του εμβληματικού συγκροτήματος.

Υπό την επωνυμία Queen + Paul Rodgers κυκλοφόρησαν ένα πρωτότυπο άλμπουμ με τίτλο «The Cosmos Rocks» το 2008. Ήταν η πρώτη κυκλοφορία του Rodgers με πρωτότυπο υλικό μετά το σόλο άλμπουμ του «Electric» το 1999.

Επίσης, οι Queen + Paul Rodgers κυκλοφόρησαν αρκετά live DVD που περιλάμβαναν τραγούδια από τις δισκογραφίες και των δύο πλευρών. Ο Paul Rodgers ήταν επικεφαλής του συγκροτήματος για τέσσερα χρόνια, από το 2004 έως το 2008, πριν επιστρέψει στη σόλο καριέρα του και στους Bad Company.

Διαφήμιση

[ad_2]

Source link