Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Harry Styles μοιράστηκε τη σκηνή με τις Wet Leg

Written by on 22 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο Harry Styles είναι μεγάλος θαυμαστής των Wet Leg.

Ο Harry Styles υποδέχτηκε τις Wet Leg στη σκηνή για να τραγουδήσουν το τραγούδι τους «Wet Dream» κατά τη διάρκειας μίας πρόσφατης συναυλίας του.

Οι Wet Leg συνοδεύουν φέτος τον Harry Styles στην περιοδεία του «Love On Tour», η οποία έκανε στάση στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας στις 18 Ιουλίου, στον προτελευταίο σταθμό της πριν την ολοκλήρωσή της στην Ιταλία στις 22 Ιουλίου.

Ο Harry Styles ξεκίνησε τη συναυλία του με 21 τραγούδια, ερμηνεύοντας τα «Daydreaming», «Golden», «Adore You» και «Keep Driving» και στη συνέχεια ανέβασε στη σκηνή τη Rhian Teasdale και τη Hester Chambers, πριν ξεκινήσουν να τραγουδούν μαζί την επιτυχία «Wet Dream» του γυναικείου συγκροτήματος που κυκλοφόρησε το 2022.

Διαφήμιση

«Ήταν η πιο υπέροχη, υπέροχη περιοδεία, που τις έβλεπα να παίζουν κάθε βράδυ», είπε ο Βρετανός τραγουδιστής σκηνή στο κοινό καθώς προλόγιζε την εμφάνιση των Wet Leg.

«Είναι ένα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα. Παρακαλώ καλωσορίστε στη σκηνή την Hester και τη Rhian των Wet Leg!», πρόσθεσε.

Αφού τραγούδησαν μαζί το «Wet Dream», για τη συνέχεια επέλεξαν το «Daylight», ένα τραγούδι από το τελευταίο άλμπουμ «Harry’s House», το οποίο μόλις απέκτησε το δικό του music video.

HS x Madame Tussauds

Όταν τελείωσε η εμφάνιση, η Rhian Teasdale και η Hester Chambers έδειξαν την εκτίμησή τους στον Harry Styles για την υποστήριξή του και του έδωσαν μία μεγάλη αγκαλιά.

Οι Wet Leg ανάρτησαν στον λογαριασμό τους στο Instagram στιγμιότυπα από τη συνύπαρξή τους στη σκηνή με τον Harry Styles και έγραψαν: «Ένα “υγρό όνειρο” που έγινε πραγματικότητα».

Οι θαυμαστές μοιράστηκαν επίσης τον ενθουσιασμό τους για αυτήν την κοινή εμφάνιση.

«Αυτό ήταν τρελό. Έγραψαν ιστορία μαζί», σχολίασε ένα άτομο, ενώ ένα άλλο σημείωσε ότι ήταν «ένα “υγρό όνειρο” που όλοι περιμέναμε».

Ο Harry Styles έχει δείξει δημόσια την αγάπη του για τις Wet Leg πολύ πριν τις προσκαλέσει να τον συνοδεύσουν στην περιοδεία του.

Τον Μάιο του 2022, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο Live Lounge του BBC Radio One, είχε επιλέξει να τραγουδήσει μία διασκευή του single «Wet Dream» των Wet Leg.

Παράλληλα με την περιοδεία τους στο πλευρό του Harry Styles, οι Wet Leg συνόδευσαν τους Madrugada στην εμφάνισή τους στο Release Athens 2023 στις 25 Ιουνίου.

[ad_2]

Source link