Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Evangelia & Claydee – «Toca Toca»

Written by on 22 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Το «Toca Toca» είναι η ισπανόφωνη μεταφορά του single «Pali» της Evangelia με τον Mente Fuerte.

Η Evangelia και ο Claydee ενώνουν τις δυνάμεις τους και κυκλοφορούν το «Toca Toca».

Η Evangelia, η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τους μοναδικούς μοντέρνους pop ήχους σε συνδυασμό με παραδοσιακούς ελληνικούς ήχους, συνεργάζεται πρώτη φορά με τον Claydee, έναν από τους επιτυχημένους και με ξεχωριστό ήχο παραγωγούς.

Το «Toca Toca» είναι η ισπανόφωνη μεταφορά του «Pali», του πρόσφατου επιτυχημένου single που παρουσίασε η Evangelia σε συνεργασία με τον Mente Fuerte.

Διαφήμιση

Μοντέρνο, με ευρηματικούς μουσικούς συνδυασμούς και εξαιρετικά καλοκαιρινή αύρα, με τις μοναδικές καλλιτεχνικές ταυτότητες της Evangelia και του Claydee, αλλά και την εξαιρετική τους χημεία, το «Toca Toca» είναι μία δυναμική συνεργασία που ξεσηκώνει.

Το «Toca Toca» μεταφέρεται στις οθόνες μας με ένα visualizer μοναδικής αισθητικής.

Το τραγούδι υπογράφουν στη μουσική και τους στίχους οι Evangelia, Jay Stolar, Daniela Blau, Claydee, Jordan Palmer, Rosaileen Scher, Alexis Troy και Mente Fuerte, ενώ την παραγωγή έκαναν οι STOLAR και Jordan Palmer.

Στο μεταξύ, η Evangelia κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Ιούνιο μέσω της Sony Music το νέο διεθνές single της «Let’s Go MIA», ενώ ο Claydee μόλις ένωσε τις δυνάμεις του με την Josephine στο «Babe Τι Έχεις;».

Το «Toca Toca» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



[ad_2]

Source link