Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Έστειλε δώρα σε 6χρονο αγόρι που τον προσκάλεσε στα γενέθλιά του

Written by on 22 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο Ed Sheeran χάρισε ένα μεγάλο χαμόγελο σε έναν 6χρονο θαυμαστή του.

Στον Ed Sheeran αρέσει να κάνει εκπλήξεις και να ενθουσιάζει τους θαυμαστές του και στην τελευταία γενναιόδωρη κίνησή του, χάρισε μία αξέχαστη στιγμή σε ένα μικρό αγόρι που ονομάζεται Ren.

Η μητέρα του Ren, Alex, έκανε εδώ και εβδομάδες δημοσιεύσεις στο TikTok σχετικά με την αγάπη του γιου της, ο οποίος ήταν έτοιμος να γίνει 6 ετών, για τον Ed Sheeran και την επιθυμία του να κάνει ένα πάρτι γενεθλίων με θέμα το είδωλό του.

Όπως κάθε αφοσιωμένη μητέρα, η Alex συμφώνησε στο αίτημα του Ren και υποσχέθηκε να καλέσει τον Ed Sheeran στο πάρτι του.

Διαφήμιση

Με τον ενθουσιασμό που μόνο ένα παιδί μπορεί να έχει, ο Ren πείστηκε ότι ο Ed Sheeran θα τιμούσε το πάρτι του με την παρουσία του.

Καθώς το βίντεο της Alex έγινε viral, οι θαυμαστές του Ed Sheeran ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μία συλλογική προσπάθεια να τραβήξουν την προσοχή του τραγουδιστή και να κάνουν το όνειρο του Ren πραγματικότητα.

Τελικά, έφτασε η στιγμή που η ομάδα του Ed Sheeran επικοινώνησε με την Alex.

Αν και ο τραγουδιστής δεν μπορούσε να παρευρεθεί στο πάρτι λόγω της περιοδείας του, ήθελε να βεβαιωθεί ότι τα γενέθλια του Ren θα ήταν αξέχαστα.

Ο Ed Sheeran έστειλε στον Ren ένα πακέτο με διάφορα δώρα για να χαρίσει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του μικρού αγοριού.

Ο ενθουσιασμός του Ren ήταν έκδηλος καθώς άνοιγε τα δώρα του.

Ed Sheeran

Ο Ed Sheeran του έστειλε ένα μπλουζάκι, μία μίνι κιθάρα για να παίζει τα αγαπημένα του τραγούδια, ένα μικρόφωνο για να τραγουδά, ένα σημειωματάριο για να σημειώνει τις σκέψεις και τα όνειρά του και, ως αποκορύφωμα, ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο του τελευταίου άλμπουμ του «Subtract».

Ο 32χρονος τραγουδιστής συμπεριέλαβε επίσης στο πακέτο του μία προσωπική κάρτα προς τον Ren.

Σε ένα συγκινητικό βίντεο που μοιράστηκε η μητέρα του, Alex, ο ενθουσιασμός του Ren ήταν εμφανής.

Προς στιγμήν έμεινε άφωνος από την έκπληξη, αλλά σύντομα βρήκε τη φωνή του και άρχισε να τραγουδά τα αγαπημένα του τραγούδια του Ed Sheeran με το νέο μικρόφωνο του.

Ήταν μία μαγική στιγμή και η Alex δεν μπορούσε να συγκρατήσει την ευτυχία της για τον γιο της.

Διαφήμιση

Η Alex εξέφρασε σε ένα βίντεό της την ευγνωμοσύνη και τη χαρά της για την αξιομνημόνευτη χειρονομία του Ed Sheeran και έσταζε από αγάπη καθώς μιλούσε για τον Ren και την ευτυχία που γέμισε την καρδιά της.

«Αυτή πρέπει να είναι μία από τις καλύτερες εμπειρίες ολόκληρης της ζωής μας!», έγραψε στο TikTok.

«Η καρδιά ως μαμά είναι γεμάτη χαρά και ευγνωμοσύνη. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη για τον Ren που δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς! Ξέρεις ότι ο Ren είναι πραγματικά ευτυχισμένος όταν ησυχάζει έτσι, τον αγαπώ τόσο πολύ», πρόσθεσε.

Η συγκινητική έκπληξη του Ed Sheeran θα έχει για πάντα μία ξεχωριστή θέση στις καρδιές της Alex, του Ren και όλων εκείνων που έγιναν μάρτυρες της μαγείας της καλοσύνης και της αγάπης.

@alex.lamx

Replying to @Jen Ren’s reaction to his birthday present from @Ed Sheeran This has got to be one of the best experiences of our entire lives! My mama heart has been bursting with joy and gratitude. Sorry for the annoying mom voice😬 but i was just so freaking excited for Ren I couldn’t help it!! You know Ren is genuinely happy when he goes kind of quiet like this, I love him so much. And obviously Tuck gets loud 😂😬 Will never be able to express my gratitude to every single person that made this happen for him🤟🏻🤟🏻 #edsheeran #edsheeranrecoveryy #edsheerantour #edsheeranbirthdayparty #edsheeranlive #kidsbirthday #kidsbirthdayparty #momlife #sahm #birthday #birthdaypartyplanning #surprise #partyplanning #summerparty #waterparty #kidsparty #birthdaypartytheme #fyp #foryou #foryoupage #edsheeranconcert #celebrity #partyplanningtips #feelgoodmoments

♬ original sound – Alexandra Lamoreaux 🖤

[ad_2]

Source link