Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Dave Gahan και οι Soulsavers μοιράζονται το «Metal Heart»

Written by on 9 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Το δίδυμο παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για το κλασικό τραγούδι της Cat Power.

Ο Dave Gahan των Depeche Mode και οι Soulsavers του Rich Machin παρουσιάζουν με το «Metal Heart» το πρώτο τραγούδι από το νέο κοινό άλμπουμ τους με τίτλο «Imposter».

To «Metal Heart» είναι ένα τραγούδι που ερμήνευσε πρώτη και έγραψε η Cat Power (Chan Marshall) και κυκλοφόρησε το 1998.

Πριν την κυκλοφορία του τραγουδιού, ο Dave Gahan και οι Soulsavers δημοσίευσαν στο YouTube μία ολοκληρωμένη πρόγευση από το άλμπουμ «Imposter», την οποία πλαισίωσα, με προσωπικές στιγμές από τη διάρκεια των ηχογραφήσεων. Δείτε το βίντεο εδώ.

Ο Dave Gahan σχολίασε για το «Metal Heart»: «Πιθανότατα θα έλεγα πως είναι το πιο αγαπημένο μου τραγούδι αυτή τη στιγμή. Ήταν τόσο ωραία η εκτέλεση του τραγουδιού διότι έχει αυτή την ανοδική τάση, ξεκινά σαν ένα μικρό πραγματάκι το οποίο εξελίσσεται σε ένα τέρας και για μένα αυτό το κρεσέντο αντανακλά ακριβώς το νόημα του τραγουδιού».

Με το «Imposter», ο Dave Gahan και οι Soulsavers καλούν τους ακροατές σε ένα νέο μουσικό ταξίδι μέσα από τις δικές τους μοναδικές εκδοχές σε 12 τραγούδια διαφόρων ειδών και περιόδων από καλλιτέχνες όπως οι Neil Young, Bob Dylan, PJ Harvey, Charlie Chaplin, Cat Power και Mark Lanegan, μεταξύ άλλων.

Κάποιοι θα χαρακτήριζαν το «Imposter» σαν ένα άλμπουμ με διασκευές, ωστόσο αφηγείται μία ιστορία μέσα από τα τραγούδια του, μία ιστορία που άκουσαν ο Dave Gahan και οι Soulsavers, τη μελέτησαν και της έδωσαν ζωή

Όλα τα τραγούδια μιλούν στην ψυχή του Dave Gahan, με το «Imposter» να αποτελεί αντανάκλαση της ζωής του μέσα από μια ιστορία με τα λόγια άλλων, αλλά με τη δική του ξεχωριστή φωνή.

Το νέο άλμπουμ του Dave Gahan και των Soulsavers θα κυκλοφορήσει από την Columbia Records / Sony Music στις 12 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link