Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Lauren Jauregui κυκλοφορεί το νέο single «Colors»

Written by on 9 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ της Lauren Jauregui.

Η Lauren Jauregui κυκλοφορεί το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Colors» από το επερχόμενο πρώτο προσωπικό άλμπουμ της, με τίτλο «Prelude», το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα μέσω της δικής της εταιρείας, Attunement Records, σε αποκλειστική συνεργασία με την AWAL Recordings.

Το «Colors», το οποίο έχει γράψει η ίδια η Lauren και φέρει τη σφραγίδα του Johnny Rain στην παραγωγή, χαρακτηρίζεται από ένα λιτό πιάνο και αέρινα έγχορδα, τα οποία ενισχύουν τη συναισθηματικά φορτισμένη ερμηνεία της Jauregui, τις πληθωρικές αρμονίες και τον επιβλητικό προφορικό λόγο της.

Η Lauren Jauregui εξηγεί σχετικά με το τραγούδι: «Όταν βάφεις έναν τοίχο, πρέπει να βάψεις αυτό που βρίσκεται από κάτω. Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι είμαι κάποια που δεν είμαι / Το τραγούδι είναι μια κυριολεκτική συζήτηση. Όταν όλοι έχουν φύγει, είμαστε μόνο εσύ κι εγώ. Μπορείς να ζωγραφίσεις στον τοίχο, αλλά δεν μπορείς να τα σβήσεις όλα».

«Δίνω στον εαυτό μου να καταλάβει πως ό, τι κι αν συμβαίνει, πρέπει να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου. Δεν μπορείς να ξεφύγεις από τον εαυτό σου, γιατί όλα τα στρώματά σου θα είναι ακόμα εκεί. Πρέπει να μάθεις να τα βλέπεις και να τα αποδέχεσαι», προσθέτει.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της, η Lauren Jauregui αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο «Bustle» ότι αναλαμβάνει τον πλήρη δημιουργικό έλεγχο της καριέρας και ότι ξεκινά μια πλήρως ανεξάρτητη διαδρομή, στο πλαίσιο της οποίας θα κυκλοφορεί μουσική σε συνεργασία με την AWAL Recordings και θα εκτελέσει χρέη παραγωγού στο επερχόμενο άλμπουμ της «Prelude».

Η Lauren Jauregui είναι επίσης ενθουσιασμένη που ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει μια ξεχωριστή livestream εμφάνιση που θα προβληθεί από την πλατφόρμα Moment House, την οποία θα σκηνοθετήσει σε συνεργασία με τον νεαρό υπεύθυνο δημιουργικού Matthew Daniel Siskin (Beyoncé, 6LACK, Florence + The Machine).

Στην εκδήλωση, που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου (ανάλογα με την περιοχή), η Lauren Jauregui θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά τραγούδια από το «Prelude» σε ένα ονειρικό και ζεστό περιβάλλον. Η δυναμική παράσταση θα περιλαμβάνει χορευτές, αλλαγές κοστουμιών και πολλά άλλα.

Μετά την πρώτη της εμφάνιση στη μουσική σε ηλικία μόλις 16 ετών ως μέλος των Fifth Harmony, η Lauren Jauregui έχει κερδίσει πολλά βραβεία και υποψηφιότητες τόσο με το συγκρότημα όσο και εκτός αυτού.

Έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες και παραγωγούς του κόσμου και έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια streams παγκοσμίως με τις προσωπικές κυκλοφορίες της, καθώς συνεχίζει την αναζήτηση της δικής της φωνής.

[ad_2]

Source link