Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Φρέσκα visuals από τον Gio Melody στο «Αισθήματα Ανούσια»

Written by on 9 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Σκοτεινά aesthetics οπτικοποιούν με τον καλύτερο τρόπο τη συναισθηματική ατμόσφαιρα που συνθέτει ο Gio Melody στο «Αισθήματα Ανούσια».

Ο Gio Melody, η πιο R&B φωνή της ελληνικής urban σκηνής, επιστρέφει με ένα νέο video clip.

O ξεχωριστός Έλληνας καλλιτέχνης που εδώ και χρόνια αφήνει την μελωδική υπογραφή του σε πληθώρα κυκλοφοριών της ελληνική hip-hop και R&B σκηνής, φαίνεται να διανύει μια δημιουργική περίοδο.

Τους τελευταίους μήνες χαρίζει στους fans αλλεπάλληλες κυκλοφορίες και συνεχόμενα video clips ενώ έχει προχωρήσει στη δημιουργία του δικού του label με τίτλο Melody Gang.

Έτσι λοιπόν, μια από τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες του Gio Melody, το single «Αισθήματα Ανούσια» αποκτάει το δικό του video με υψηλής αισθητικής visuals σε σκηνοθεσία του Λευτέρη Πασαλίδη.

Σκοτεινά aesthetics οπτικοποιούν με τον καλύτερο τρόπο τη συναισθηματική ατμόσφαιρα που συνθέτει ο Gio Melody στο «Αισθήματα Ανούσια», μια κυκλοφορία που έρχεται να προστεθεί στον πλούσιο κατάλογό του.

Ο Gio Melody μιλάει μέσα από την ψυχή του και είναι ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα όρια και φέρνει ένα νέο κοσμικό πανόραμα στις γήινες αισθήσεις μας.

Το «Αισθήματα Ανούσια» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Stay Independent.

 

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link