Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Conan Gray κυκλοφορεί το νέο single «Memories»

Written by on 16 Απριλίου 2022

[ad_1]

Ο Conan Gray σε άλλο ένα προσωπικό τραγούδι.

Ο βασιλιάς της pop της Gen Z, Conan Gray, επιστρέφει με το ολοκαίνουργιο single «Memories».

Το «Memories» προετοιμάζει το έδαφος για την άφιξη του δεύτερου ολοκληρωμένου άλμπουμ του, με τίτλο «Superache», το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Republic Records / Universal Music στις 24 Ιουνίου 2022.

Για άλλη μία φορά, ο Conan Gray παρουσιάζει έναν προσωπικό τραγούδι που έχει τις ρίζες του στα πιο ειλικρινή συναισθήματα.

καθαρτική ερμηνεία του συνοδεύεται από ένα λιτό πιάνο, καθώς ικετεύει: «Σε παρακαλώ, μην μου το καταστρέψεις αυτό. Σε παρακαλώ, μην το κάνεις πιο δύσκολο από ό,τι είναι ήδη. Προσπαθώ να το ξεπεράσω».

Αυτή την περίοδο, ο Conan Gray ταξιδεύει στις ΗΠΑ με το «The Conan Gray World Tour 2022» και κάθε βράδυ αφήνει διακριτικά υπονοούμενα στους θαυμαστές του για το επερχόμενο άλμπουμ του «Superache».

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο 23χρονος τραγουδιστής θα κάνει μία στάση στο Indio της Καλιφόρνιας για την ιστορική πρώτη του εμφάνιση στο μουσικό φεστιβάλ «Coachella».

Ο Conan Gray συνεχίζει να εισπράττει την αναγνώριση των μέσων ενημέρωσης.

Το GQ τον αναγόρευσε σε αφιέρωμά του στο τεύχος Μαρτίου 2022 στον «νέο πρίγκιπα των λυπητερών τραγουδιών», ενώ η Vogue τον συμπεριέλαβε στο τεράστιο αφιέρωμά της για τη νέα μόδα στο τεύχος αυτού του μήνα.

Νωρίτερα φέτος, ο Conan Gray έδωσε άλλη μία πρόγευση από το νέο άλμπουμ του με το single «Jigsaw», το οποίο διαθέτει 14,5 εκατομμύρια streams στο Spotify. Το Rolling Stone έγραψε για το «Jigsaw»: «Ο Conan Gray παίρνει το δρόμο της ροκ – και τοποθετεί τα κομμάτια του ηχητικού παζλ σε όλα τα σωστά σημεία».

Το 2021 ήταν μία εκπληκτική χρονιά για τον Conan Gray: Κυκλοφόρησε το «Telepath», το οποίο έχει συγκεντρώσει σχεδόν 35 εκατομμύρια streams, ενώ το «People Watching» έχει συγκεντρώσει σχεδόν 140 εκατομμύρια streams μέχρι σήμερα.

Από τότε που άρχισε να δημοσιεύει πρωτότυπα demos στο κανάλι του στο YouTube σε ηλικία 15 ετών, ο Conan Gray έχει αναδειχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους pop stars της γενιάς του.

Ακόμα και μετά την εμπορική επιτυχία των παγκοσμίως πολυπλατινένιων επιτυχιών «Heather» και «Maniac», η μουσική του συνεχίζει να διατηρεί την αταλάντευτη αυθεντικότητα και την πρωτοτυπία της.



[ad_2]

Source link