Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Η Phoebe Bridgers παρουσιάζει το νέο τραγούδι «Sidelines»

Written by on 16 Απριλίου 2022


Το πρώτο τραγούδι της Phoebe Bridgers μετά από δύο χρόνια.

Η Phoebe Bridgers κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο «Sidelines» ειδικά για τις ανάγκες της σειράς «Conversations With Friends» του BBC και του Hulu, τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου δημοφιλούς μυθιστορήματος της Sally Rooney.

Η Phoebe Bridgers, μακροχρόνια θαυμάστρια του έργου της Sally Rooney, έγραψε μαζί με τον μουσικό της και συνεργάτη της Marshall Vore και τη Ruby Rain Henley.

Το «Sidelines», το οποίο είναι διαθέσιμο ψηφιακά από την Dead Oceans, είναι το μοναδικό πρωτότυπο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει η Phoebe Bridgers φέτος.

Η σειρά «Conversations With Friends» θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Μαΐου.

Η σειρά ακολουθεί την 21χρονη Frances (Alison Oliver), η οποία, μετά από τρία χρόνια, εξακολουθεί να είναι κολλητή φίλη με την πρώην σύντροφό της, Bobbi (Sasha Lane).

Οι δυο τους είναι αχώριστες, αλλά σε μία από τις ποιητικές παραστάσεις τους στο Δουβλίνο, συναντούν τη Melissa (Jemima Kirke), μία μεγαλύτερη συγγραφέα που τις γοητεύει. Η Bobbi και η Frances αρχίζουν να κάνουν παρέα με τη Melissa και τον σύζυγό της, τον Nick (Joe Alwyn), έναν όμορφο ηθοποιό.

Η Melissa και η Bobbi φλερτάρουν ανοιχτά μεταξύ τους, αλλά ο Nick και η Frances αποκτούν μία σοβαρή σχέση, η οποία δοκιμάζει τον δεσμό μεταξύ της Frances και της Bobbi, αναγκάζοντας τη Frances να επανεξετάσει τα τρωτά σημεία της.

Το «Sidelines» είναι το πρώτο νέο πρωτότυπο τραγούδι που κυκλοφορεί η Phoebe Bridgers μετά τον δίσκο «Punisher» του 2020. Αργότερα την ίδια χρονιά, διασκεύασε αρκετά από τα κομμάτια του άλμπουμ στο EP «Copycat Killer».

Πρόσφατα, η Phoebe Bridgers ηχογράφησε μία ακουστική εκδοχή του «Chinese Satellite» από το «Punisher» για την 25η επέτειο από την ίδρυση της δισκογραφικής εταιρείας Secretly Canadian.

Η Phoebe Bridgers βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε περιοδεία και στις 15 Απριλίου εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο φεστιβάλ «Coachella» στο Indio της Καλιφόρνια.

Μετά τη συναυλία της στο «Forest Hills Stadium» στο Queens της Νέας Υόρκης, στις 16 Ιουνίου, η Phoebe Bridgers θα κατευθυνθεί προς το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη για πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημίας, για να παρουσιάσει επιτέλους τα τραγούδια από το υποψήφιο για Grammy άλμπουμ της «Punisher» στο κοινό.

Τα εισιτήρια των αρχικών συναυλιών εξαντλήθηκαν τόσο γρήγορα που η Phoebe Bridgers πρόσθεσε τρεις επιπλέον εμφανίσεις στο «Ο2 Academy Brixton» του Λονδίνου.



Source link