Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Migos επιστρέφουν με το νέο single «Straightenin»

Written by on 14 Μαΐου 2021

[ad_1]

Το πρώτο single των Migos για τη φετινή χρονιά.

Οι Migos επιστρέφουν με το νέο single «Straightenin», το οποίο αναμένεται να συμπεριληφθεί στο πολυαναμενόμενο άλμπουμ τους «Culture III».

Αυτό το φθινόπωρο συμπληρώνονται τρία χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ των Migos, του διπλά πλατινένιου «Culture II».

Παρότι κυκλοφόρησαν μια σειρά διαδοχικών singles την προηγούμενη χρονιάς, όπως το «Give No Fxk» με τον Travis Scott και τον Young Thug, το «Taco Tuesday», το «Racks 2 Skinny» και το «Need It» με τον YoungBoy Never Broke Again, αναπτερώνοντας τις ελπίδες του κοινού για το «Culture III», οι Migos πάτησαν φρένο και αποστασιοποιήθηκαν ξανά από τα μουσικά δρώμενα, κατά κύριο λόγο εξαιτίας της πανδημίας.

Το επιτυχημένο τρίτο της hip-hop σκηνής, το οποίο αποτελείται από τους Quavo, Offset και Takeoff, ξεκίνησαν το 2021 προαναγγέλλοντας την κυκλοφορία του «Culture III», ένα άλμπουμ που συμπληρώσει μια τριλογία ορόσημο.

Τον περασμένο Ιανουάριο οι Migos αποκάλυψαν ένα trailer με παρασκήνια από τις ηχογραφήσεις του «Culture III», ενώ πρόσφατα δημοσιεύματα υποστήριξαν ότι το γκρουπ βρίσκεται «ένα βήμα πριν την κυκλοφορία» του νέου άλμπουμ του.

Το single «Straightenin», το οποίο μόλις κυκλοφόρησε από τις Quality Control Music και Motown Records / Universal Music, σηματοδοτεί τη μεγάλη επάνοδο των Migos και εντείνει την αγωνία των θαυμαστών τους σχετικά με όσα σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν κατά τη διάρκεια του 2021.

To νέο τραγούδι συνοδεύεται από ένα music video, σε σκηνοθεσία της Keemotion, όπου οι Migos περιβάλλονται από μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων ενώ κάθονται μέσα σε πολυτελή αυτοκίνητα και κρατούν στα χέρια τους μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link