Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Olivia Rodrigo κυκλοφορεί το νέο single «Good 4 U» και βάζει φωτιά στο δωμάτιο του πρώην συντρόφου της

Written by on 14 Μαΐου 2021

[ad_1]

Η Olivia Rodrigo μπαίνει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της.

Η Olivia Rodrigo προσθέτει ένα ακόμα κομμάτι στο μωσαϊκό του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ της, με τίτλο «Sour».

Το «Good 4 U» είναι το τρίτο κατά σειρά προσωπικό single της Olivia Rodrigo μετά το εκπληκτικό ντεμπούτο της στη δισκογραφία στις αρχές της φετινής χρονιάς.

Το τραγούδι διαδέχεται το «Drivers License», το οποίο σημείωσε ιστορική επιτυχία για έναν πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη κυριαρχώντας στην πρώτη θέση του αμερικανικού Billboard Hot 100 για οκτώ συνεχόμενες εβδομάδες και το «Deja Vu», το απέκτησε μία θέση στο Top 10 των charts για να παγιώσει τη θέση της Olivia Rodrigo στο pop μουσικό τοπίο ως μια από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες και τραγουδοποιούς της επόμενης γενιάς.

Στο music video για το «Good 4 U», το οποίο σκηνοθέτησε η Petra Collins, υποδύεται μια μαζορέτα σε ένα σχολείο που νιώθει απογοητευμένη για τον πρώην σύντροφό της.

Η απογοήτευση της εξελίσσεται σε επιθυμία για εκδίκηση. Η Olivia Rodrigo αγοράζει ένα μπιτόνι βενζίνης για να βάλει φωτιά στο δωμάτιο του πρώην αγοριού της και για να το καταστρέψει ολοσχερώς καθώς το γλείφουν οι φλόγες και πλημμυρίζει παράλληλα με νερά.

Η Olivia Rodrigo θα τραγουδήσει το νέο τραγούδι της στην πρώτη της εμφάνιση στη δημοφιλή εκπομπή «Saturday Night Live» το Σάββατο 15 Μαΐου. Αυτήν την εβδομάδα η 18χρονη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός εμφανίστηκε στη σκηνή των BRIT Awards 2021, όπου μάγεψε το κοινό τραγουδώντας το «Drivers License».

Την παραγωγή του «Good 4 U» υπογράφουν ο ταλαντούχος Alexander 23 και ο στενός συνεργάτης της Dan Nigro.

Το νέο άλμπουμ «Sour» της Olivia Rodrigo θα κυκλοφορήσει από τις Geffen / Interscope Records / Universal Music την Παρασκευή 21 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link