Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ακούστε το νέο τραγούδι «Κανένας Μόνος»

Written by on 14 Μαΐου 2021

[ad_1]

Μια νέα δυναμική μπαλάντα που θα γίνει σύνθημα.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σκοπεύει για ακόμα ένα καλοκαίρι να βεβαιωθεί ότι δεν θα είναι «Κανένας Μόνος».

Με κεκτημένη ταχύτητα μετά από δύο συνεχόμενες μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες, ο καταξιωμένος τραγουδιστής και δημιουργός επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι που θα έχει τον τίτλο «Κανένας Μόνος».

Το «Κανένας Μόνος» διαδέχεται για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη το «Χορεύω», που βρέθηκε για δέκα συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση του Ελληνικού Airplay Chart και μετρά πάνω από 13,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και το «Μην Αργείς», που έχει ανέβει στο No. 4 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Τη μουσική του «Κανένας Μόνος» έχουν γράψει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Κωνσταντίνος Παντζής ενώ οι στίχοι ανήκουν στην Ελεάνα Βραχάλη, η ίδια δημιουργική ομάδα που έχει βάλει τη σφραγίδα της και στο «Μην Αργείς».

Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο τραγούδι που κυκλοφορεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά την επανασύνδεσή του με την Ελεάνα Βραχάλη, μαζί με την οποία έγραψε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του.

«Κάνε, κάνε τις ώρες να μετράνε, μην τις μετράς γιατί πονάνε, πόλεμος είναι και νικάνε, σκέψου τ’ απίθανο και πάμε… Κάνε, κάνε τις ώρες να μετράνε, μην τις μετράς γιατί σκορπάνε, βάλε συναίσθημα στα μάτια σου, όπου κι αν κοιτάνε…», τραγουδά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο «Κανένας Μόνος».

Το νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη κυκλοφορεί αποκλειστικά στο Spotify από την Heaven Music.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link