Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Little Mix συναντούν τη Saweetie στο ανανεωμένο «Confetti»

Written by on 30 Απριλίου 2021

[ad_1]

Οι Little Mix μεταμφιέζονται σε άνδρες στο music video για το remake του «Confetti».

Οι Little Mix συναντούν τη Saweetie στο νέο single «Confetti».

Πρόκειται για μια ανανεωμένη έκδοση του τραγουδιού που δάνεισε τον τίτλο του στο τελευταίο άλμπουμ του γυναικείου συγκροτήματος, το «Confetti» που κυκλοφόρησε από την RCA Records / Sony Music τον Νοέμβριο του 2020 και έχει γίνει χρυσό στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Από το έκτο studio album των Little Mix έχουν προκύψει τρία hit singles και τα τραγούδια του έχουν σημειώσει συνολικές πωλήσεις άνω των 4 εκατομμυρίων.

Το «Confetti» περιέχει επίσης το hit single «Sweet Melody», το πέμπτο τραγούδι του γκρουπ που ανεβαίνει στο No. 1 των βρετανικών charts.

Το ομότιτλο τραγούδι του «Confetti», το οποίο έχει αγαπηθεί προ πολλού από το κοινό, συστήνεται ξανά με μια νέα εκδοχή στην οποία προσθέτει τη δική της μοναδική πινελιά η Αμερικανίδα ράπερ Saweetie.

Το remake του «Confetti» μεταφέρεται στις οθόνες με ένα σπαρταριστό music video, σε σκηνοθεσία του Samuel Douek, όπου η Perrie Edwards, η Jade Thirlwall και η Leigh-Anne Pinnock μεταμφιέζονται σε άνδρες και διασκεδάζουν σε ένα club μαζί με τους γυναικείους εαυτούς τους.

Αυτή είναι η πρώτη κυκλοφορία των Little Mix μετά την αποχώρηση της Jesy Nelson από το σχήμα τον προηγούμενο Δεκέμβριο. Η ανανεωμένη εκδοχή του «Confetti» σηματοδοτεί μία μεταβατική περίοδο για το συγκρότημα, καθώς προετοιμάζεται για τη νέα εποχή του.

Στο μεταξύ οι Little Mix, οι οποίες έχουν σημειώσει μέχρι σήμερα πωλήσεις άνω των 50 εκατομμυρίων άλμπουμ και έχουν συγκεντρώσει πάνω από 12 δισεκατομμύρια streams, είναι υποψήφιες για το βραβείου του Καλύτερου Βρετανικού Συγκροτήματος στα επικείμενα BRIT Awards 2021.

Το 2022 αναμένεται να επιστρέψουν σε ρυθμός ζωντανών εμφανίσεων με την περιοδεία «Confetti Tour» που θα πραγματοποιηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link