Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι twenty one pilots επισκέπτονται ένα μαγικό κατάστημα παιχνιδιών στο video του «Choker»

Written by on 30 Απριλίου 2021

[ad_1]

Στο νέο music video των twenty one pilots όλα μπορούν να συμβούν.

Οι twenty one pilots παρουσιάζουν το «Choker», το δεύτερο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ τους «Scaled And Icy».

Το «Choker» κυκλοφορεί μαζί με ένα φανταστικό music video που σκηνοθέτησε ο Mark Eshleman και γυρίστηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα των twenty one pilots το Columbus του Οχάιο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το video διαδραματίζεται σε ένα μαγικό κατάστημα παιχνιδιών όπου το δίδυμο των Tyler Joseph και Josh Dun συναντά μια απρόβλεπτη περιπέτεια.

Το «Choker» ξεκινά με τον Joseph να μπαίνει στο κατάστημα παιχνιδιών, όπου ο Dun είναι ο ταμίας και ο μόνος άλλος υπάλληλος είναι ένας σκύλος με μπαντάνα.

twenty one pilots

Ο Joseph παρατηρεί ένα παιχνίδι – δράκο στη βιτρίνα του καταστήματος, αλλά όταν προσπαθεί να το αγοράσει, ο Dun τον αγνοεί και παίζει μουσική στα ντραμς που εμφανίστηκαν από το πουθενά. Ο Joseph παραιτείται από τις προσπάθειες και αρχίζει να απομακρύνεται, όταν ξαφνικά αναβοσβήνει ένα μπλε φως πίσω του.

Γυρίζει, επιστρέφει και βλέπει ότι ο σκύλος έχει μετατραπεί σε μινιατούρα δίπλα στο δράκο στη βιτρίνα του καταστήματος. Ο Joseph κλέβει τον δράκο και τρέχει, αλλά ο Dun προλαβαίνει να τον πιάσει και να τον… προσθέσει στη συλλογή του.

Το «Choker» είναι το επόμενο single των twenty one pilots μετά το πρόσφατο «Shy Away», το οποίο έχει ανέβει μέσα σε τρεις εβδομάδες στην κορυφή του Alternative Airplay Chart στις ΗΠΑ.

Το νέο άλμπουμ «Scaled And Icy» των twenty one pilots θα κυκλοφορήσει από τη Fueled By Ramen / Warner Music στις 21 Μαΐου.

Την ίδια ημέρα το δίδυμο θα πραγματοποιήσει μια διαδικτυακή συναυλία με τίτλο «Twenty One Pilots – Livestream Experience». Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται στη διεύθυνση live.twentyonepilots.com.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link