Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Olivia Rodrigο και Joshua Bassett μοιράζονται το ντουέτο «Even When/The Best Part» από το «High School Musical»

Written by on 30 Απριλίου 2021


Οι δύο νεαροί και ταλαντούχοι καλλιτέχνες μοιράζονται ακόμα ένα τραγούδι.

Η Olivia Rodrigo και ο Joshua Bassett ενώνουν τις φωνές τους στο ντουέτο «Even When / The Best Part» από τη δεύτερη σεζόν της σειράς «High School Musical: The Musical: The Series» στην οποία πρωταγωνιστούν.

Το τραγούδι κυκλοφορεί από τη Walt Disney Records και θα ακουστεί στο επεισόδιο «Valentine’s Day» (Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου) της σειράς, όπου η Nini (Rodrigo) και ο Ricky (Bassett) δυσκολεύονται να περάσουν τη γιορτή μαζί.

Αφού ο Ricky πηγαίνει με το λεωφορείο στο Denver για κάνει έκπληξη στη Nini με ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Even When» που έγραψε για εκείνη, η Nini τον προλαβαίνει και του κάνει εκείνη την έκπληξη έξω από το παλιό σπίτι του στο Salt Lake City από όπου του τραγουδά τη ρομαντική μπαλάντα «The Best Part».

Οι δύο χαρακτήρες τραγουδούν ταυτόχρονα τα τραγούδια τους, αφήνοντας φωνητικά μηνύματα ο ένας στον άλλον. Στο τέλος του επεισοδίου το τελικό αποτέλεσμα να είναι «Even When / The Best Part» με τον Joshua Bassett να παίζει κιθάρα και την Olivia Rodrigo να παίζει γιουκαλίλι.

Ο Joshua Bassett το χαρακτήρισε ως ένα «αληθινά ξεχωριστό ντουέτο».

«Έπαιζα κιθάρα όταν το γυρίσαμε και τραγουδούσε καθώς είχα στο αυτί μου το κομμάτι της Olivia, η οποία γύρισε το δικό της κομμάτι ξεχωριστά! Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω πώς ενώθηκαν όλα και πιστεύω ότι ο κόσμος θα το αγαπήσει! Αναμφίβολα, ένα από τα αγαπημένα μου αυτή τη σεζόν!», δήλωσε στο «Billboard».

Οι δύο νεαροί τραγουδιστές και ηθοποιοί ξεκίνησαν πρόσφατα με αξιώσεις τη σόλο καριέρα τους στη δισκογραφία μετά την επιτυχία που γνώρισαν μέσα από το «High School Musical: The Musical: The Series».

Η 18χρονη Olivia Rodrigo προκάλεσε αίσθηση με το τραγούδι της «Drivers License», το οποίο κυριάρχησε επί σειρά εβδομάδων στην πρώτη θέση των charts σε πολλές χώρες στον κόσμο και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο «Sour».

Το single «Lie Lie Lie» του 20χρονου Joshua Bassett έχει κάνει ντεμπούτο στο No. 3 στο chart των Ανερχόμενων Καλλιτεχνών του Billiboard και έχει συγκεντρώσει 11 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 18 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «High School Musical: The Musical: The Series» θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 14 Μαΐου.



Source link