Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Korn επιστρέφουν με το νέο single «Start The Healing» και ανακοινώνουν το άλμπουμ «Requiem»

Written by on 12 Νοεμβρίου 2021

[ad_1]

Το πρώτο τραγούδι από το νέο άλμπουμ των Korn.

Οι Korn αποκαλύπτουν ότι το νέο άλμπουμ τους θα φέρει τον τίτλο «Requiem» και ότι θα κυκλοφορήσει στις 4 Φεβρουαρίου 2022 από τη Loma Vista Recordings.

Πρώτο δείγμα του άλμπουμ είναι το single «Start The Healing». Μία πρόγευση από το τραγούδι δόθηκε την περασμένη εβδομάδα μέσα από ειδικά φίλτρα επαυξημένης πραγματικότητας και διαφημιστικές πινακίδες σε όλο τον κόσμο την περασμένη εβδομάδα.

Το live action και animation music video για το «Start The Healing» σκηνοθέτησε ο Tim Saccenti. Το βίντεο πραγματεύεται τον θάνατο και την αναγέννηση μέσω μιας σειράς υπερφυσικών πλασμάτων, ανθρωποειδών και της ηλεκτρισμένης ζωντανής εμφάνισης του συγκροτήματος, συμβολίζονται την αυγή μιας νέας εποχής για τους Korn.

«Η ιδέα μας για αυτό το βίντεο ήταν να μεταλλάξουμε αυτή την πτυχή του DNA των Korn, αυτό που τους κάνει τόσο συναρπαστικούς, το μείγμα της ωμής δύναμης, της μεταφορικής αισθητικής και του ανθρώπινου συναισθήματος», εξηγεί ο Tim Saccenti.

«Ήθελα να παρασύρω τον θεατή σε ένα συναισθηματικό ταξίδι, όπως κάνει και το τραγούδι, σε έναν σπλαχνικό και καθαρτικό θάνατο και μια αναγέννηση που ελπίζω να βοηθήσει τον ακροατή να ξεπεράσει όποιες προσωπικές δυσκολίες κι αν έχει. Σε συνεργασία με τον 3D καλλιτέχνη Anthony Ciannamea, αξιοποιήσαμε τη μυθολογία των Korn και εξερευνήσαμε το απέραντο πηγάδι του φωτός και του σκοταδιού τους για να δημιουργήσουμε έναν σουρεαλιστικό body-horror εφιάλτη», προσθέτει.

Η πανδημία έδωσε στους Korn τη δυνατότητα να ετοιμάσουν το νέο άλμπουμ τους χωρίς να έχουν χρονικούς περιορισμούς. Η heavy metal μπάντα είχε τη δυνατότητα να αφιερώσει επιπλέον χρόνο για να πειραματιστεί και να κάνει με επιμέλεια ηχογραφήσεις σε αναλογικές ταινίες, διαδικασίες που έδωσαν στη μουσική τους νέες ηχητικές διαστάσεις και υφές.

Οι Korn επιμελήθηκαν την παραγωγή του άλμπουμ μαζί με τον Chris Collier.

Το «Requiem» θα κυκλοφορήσεις σε διάφορες μορφές, όπως CD και κανονικό LP, Limited Edition Metallic Shell Cassette σε 500 αντίτυπα παγκοσμίως, Marbled Maroon LP βινύλιο με αναδιπλούμενη αφίσα 24×24 ινστρών και ασημένιο LP βινύλιο σε 1.000 αντίτυπα.

Το tracklist του άλμπουμ «Requiem»

1. Forgotten
2. Let The Dark Do The Rest
3. Start The Healing
4. Lost In The Grandeur
5. Disconnect
6. Hopeless And Beaten
7. Penance To Sorrow
8. My Confession
9. Worst Is On Its Way

[ad_2]

Source link