Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Rosalía και The Weeknd αποκαλύπτουν την αισθησιακή συνεργασία τους στο «La Fama»

Written by on 12 Νοεμβρίου 2021

[ad_1]

Η Rosalía και ο The Weeknd τραγουδούν για τις δύο όψεις της φήμης σε ένα αισθησιακό ντουέτο.

Η Rosalía και ο The Weeknd αποκαλύπτουν την πολυαναμενόμενη συνεργασία τους στο νέο τραγούδι «La Fama».

Αυτό είναι το πρώτο single από το νέο άλμπουμ της Rosalía, με τίτλο «Motomami», το οποίο ανακοινώθηκε πρόσφατα και αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Columbia Records / Sony Music το 2022.

Στο ισπανόφωνο «La Fama», η Rosalía πειραματίζεται για πρώτη φορά με τους ήχους της δομινικανής bachata και τραγουδάει για τη θετική και την αρνητική όψη της φήμης.

«Ήθελα να γράψω, με τον δικό μου τρόπο μία bachata με μία μικρή ιστορία σχετικά με τις φιλοδοξίες», αναφέρει η Rosalía σε δήλωσή της. «Είχα ως αναφορά τους στίχους του Ruben Blades και της Patti Smith και τα τραγούδια του Aventura και κατέληξα να γράψω μία ιστορία για ένα ειδύλλιο με τη φήμη», εξηγεί.

Η Rosalía εμπνεύστηκε από τους ήχους της bachata όταν επισκέφθηκε τη Δομινικανής Δημοκρατίας νωρίτερα το καλοκαίρι. Τον Σεπτέμβριο, συνεργάστηκε με την πιο πολυσυζητημένη ράπερ του νησιού, τη Tokischa, στο dembow – flamenco «Linda».

Tokischa - Rosalía

Η δισκογραφική συνύπαρξη της Rosalía και του The Weeknd μεταφέρεται στις οθόνες μας με ένα εξίσου αισθησιακό μουσικό βίντεο που σκηνοθέτησε ο Director X και διαδραματίζεται σε ένα αμυδρά φωτισμένο νυχτερινό κέντρο, όπου ο ηθοποιός Danny Trejo παρουσιάζει με ενθουσιασμό τον καλλιτέχνη της βραδιάς, τη «La Fama».

«Δεν είναι για όλους, θα καρφώσει την καρδιά σας. Και θα γίνει η μόνη σας εμμονή», προειδοποιεί.

Στη συνέχεια, στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου εμφανίζεται η Rosalía, υποδυόμενη την ίδια τη «Φήμη», για να αποπλανήσει σιγά – σιγά τον The Weeknd, ο οποίος κάθεται απέναντί της και την παρακολουθεί να χορεύει με το αστραφτερό φόρεμά της και να τραγουδάει για το συναισθηματικό κόστος της φήμης και της επιτυχίας. Η απόσταση μεταξύ των δύο καλλιτεχνών μικραίνει, καθώς ανταλλάσσουν στίχους στα ισπανικά. Το τέλος του βίντεο επιφυλάσσει μία ανατροπή της πλοκής.

Το «La Fama» αποτελεί τη δεύτερη συνεργασία της Rosalía και του The Weeknd μετά τη συμμετοχή της Ισπανίδας τραγουδίστριας στο remix για τη σαρωτική επιτυχία «Blinding Lights» του Καναδού αστέρα της μουσικής.

Η Rosalía και ο The Weeknd έχουν γράψει το «La Fama» μαζί με μία απίστευτη ομάδα πολυβραβευμένων συνεργατών, που αποτελείται από τους Tainy, Sky Rompiendo, El Guincho, Noah Goldstein, Sir Dylan, David Rodríguez και Frank Dukes.

Την παραγωγή του single έχουν επιμεληθεί οι ειδήμονες Tainy, Sky Rompiendo και El Guincho, τρεις από τους καλύτερους παραγωγούς στη σημερινή latin μουσική.

[ad_2]

Source link