Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι ENHYPEN είναι οι νέοι πρεσβευτές της Prada

Written by on 11 Ιουνίου 2023

[ad_1]

«Είμαστε ευτυχείς και νιώθουμε τιμή», δήλωσαν οι ENHYPEN για τη συνεργασία τους με την Prada.

Οι ENHYPEN είναι οι νέοι πρεσβευτές της Prada.

Η συνεργασία του επταμελούς συγκροτήματος της K-pop με τον ιταλικό οίκο μόδας αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά την Παρασκευή 9 Ιουνίου από το Women’s Wear Daily και το K-pop Herald.

«Είμαστε ευτυχείς και μας τιμά που είμαστε μέρος αυτής της συνεργασίας ως νέοι πρεσβευτές της Prada», ανέφεραν οι ENHYPEN σε δήλωσή τους, σύμφωνα με το WWD.

Διαφήμιση

«Η συνέργεια που θα δημιουργήσουν η Prada και οι ENHYPEN είναι κάτι που είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε πολύ», πρόσθεσαν.

Σύμφωνα με το K-pop Herald, οι ENHYPEN αναμένεται να συμμετάσχουν σε «διάφορες δραστηριότητες της εταιρείας και σε παγκόσμιες εκδηλώσεις ως ανερχόμενα αστέρια της μόδας» στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με την Prada.

Πριν ανακοινωθεί η συνεργασία τους με την Prada, οι ENHYPEN είχαν παρευρεθεί τον Ιανουάριο στην επίδειξη μόδας για την παρουσίαση της ανδρικής συλλογής του οίκου για το φθινόπωρο του 2023 κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, σύμφωνα με το Teen Vogue.

ENHYPEN

Οι ENHYPEN δεν είναι οι πρώτοι Νοτιοκορεάτες αστέρες με τους οποίους ενώνει τις δυνάμεις της η Prada.

Η Jeon Somi, πρώην μέλος των IZ*ONE, έγινε πρέσβειρα των σειράς κοσμημάτων Prada Fine Jewelry το 2022, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα, η ηθοποιός είχε γίνει πρέσβειρα της συλλογής του οίκου για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021.

Οι διεθνείς οίκοι μόδας στρέφονται όλο και περισσότερο στους αστέρες της K-pop μουσικής που συνεχίζουν να ξεπερνούν τα σύνορα και να σημειώνουν νέα ρεκόρ.

Τον Απρίλιο, η Haerin των NewJeans ονομάστηκε η νέα παγκόσμια πρέσβειρα της Dior και έγινε το πέμπτο και τελευταίο μέλος του γυναικείου συγκροτήματος που συνεργάζεται με έναν μεγάλο οίκο μόδας.

Εν τω μεταξύ, ο Jimin των BTS πρωταγωνίστησε πρόσφατα σε μία ολοκαίνουργια καμπάνια για την Tiffany & Co, στην οποία συμμετέχουν επίσης η Zöe Kravitz και η Gal Gadot.

Από την άλλη πλευρά, ο υπεύθυνος δημιουργικού της Bottega Veneta, Matthieu Blazy, καλωσόρισε στα τέλη του Μαρτίου τον RM στην οικογένεια της εταιρείας, ενώ ο Jungkook έγινε ο νέος παγκόσμιος πρεσβευτής της Calvin Klein.

[ad_2]

Source link