Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η P!nk συνάντησε τη «γενναία» θαυμάστριά της που βρήκε δύναμη στη μουσική της

Written by on 11 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Πώς η μουσική και η στάση της P!nk έσωσαν τη ζωή μίας θαυμάστριας.

Η P!nk συναντήθηκε με μία θαυμάστριά της που της είχε στείλει ένα συγκινητικό γράμμα πριν λίγα χρόνια για την ευχαριστήσει που τη βοήθησε να αντιμετωπίσει τη σεξουαλική ταυτότητά της.

Στο περιθώριο της δεύτερης συναυλίας της περιοδείας «Summer Carnival» στο Μπόλτον της Αγγλίας, η P!nk είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τη Βρετανίδα θαυμάστριά της με το όνομα Ellie.

Σε μία από τις πιο συγκινητικές σκηνές στο ντοκιμαντέρ της «All I Know So Far», που κυκλοφόρησε στο Prime Video το 2021, η P!nk διαβάζει δυνατά το γράμμα της Ellie και δακρύζει καθώς η νεαρή θαυμάστριά της περιέγραφε πώς «η τάση και η ψυχή» της τραγουδίστριας τη βοήθησαν να αποκαλύψει ότι είναι ομοφυλόφιλη.

Διαφήμιση

Η Ellie αποκάλυψε επίσης στο γράμμα της ότι αργότερα στη ζωή της, σκέφτηκε να αυτοκτονήσει μετά το τέλος μίας σχέσης, αλλά δεν το έκανε.

«Απλά φανταζόμουν πόσο απογοητευμένη θα ήσουν εσύ αν έφευγα εξαιτίας ενός κοριτσιού. Πραγματικά μου έδωσες τη δύναμη να συνεχίσω σε αυτές τις δύσκολες στιγμές της ζωής μου», έγραψε.

Η P!nk δημοσίευσε στο Instagram ένα slideshow με διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από τη δεύτερη συναυλία της στο Μπόλτον και σε μία φωτογραφία χαιρετά και αγκαλιάζει την Ellie.

Η P!nk και η κόρη της Willow Sage Hart στην έναρξη της περιοδείας της «Summer Carnival».

«Υπάρχει και η Ellie σε αυτές τις φωτογραφίες. Ο γενναίος άνθρωπος που μου έγραψε εκείνο το υπέροχα ειλικρινές, ευάλωτο και σπαρακτικό γράμμα που διάβασα στο ντοκιμαντέρ μου, “All I Know So Far”», σχολίασε η τραγουδίστρια.

«Ellie, είμαι τόσο χαρούμενη που κατάφερα να σε αγκαλιάσω να είμαι μαζί σου και να γνωρίσω την αδελφή σου Jenny και τους φίλους σου. Είσαι τόσο γενναία και τόσο υπέροχη και γεμάτη ζωντάνια», συνέχισε.

«Είμαι τόσο υπερήφανη που μοιράστηκα αυτή τη στιγμή μαζί σου γιορτάζοντας τη δύναμη και την ανθεκτικότητά σου», πρόσθεσε.

Ο επόμενος σταθμός της περιοδείας της P!nk είναι το Sunderland της Αγγλίας το Σάββατο 10 Ιουνίου και ο απολογισμός των δύο πρώτων συναυλιών του «Summer Carnival» είναι κάτι παραπάνω από θετικός.

«Ας συνεχίσουμε να κολυμπάμε. Μπορεί να υπήρχαν 80.000 άνθρωποι συν εμάς, αλλά ένιωσα σαν να βρισκόμουν σε μία μεγάλη οικογενειακή αίθουσα και να περνούσαμε χρόνο μαζί, γελώντας, κλαίγοντας και χορεύοντας», έγραψε η P!nk στην ίδια ανάρτηση.

«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Τα μάγουλά μου είναι κουρασμένα από το χαμόγελο. Μέχρι την επόμενη φορά», ανέφερε.



[ad_2]

Source link