Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Οι σύγχρονες ταινίες είναι σκουπίδια»

Written by on 1 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Παρότι ο Paul McCartney δεν συμπαθεί τον σύγχρονο κινηματογράφο, υπάρχει μία ταινία που τον έχει ενθουσιάσει.

Ο Paul McCartney πιστεύει ότι οι σύγχρονες ταινίες είναι «σκουπίδια».

Ο 81χρονος καλλιτέχνης μοιράστηκε την άποψή του για την κινηματογραφική βιομηχανία κατά τη διάρκεια μίας συνομιλίας του με τον ηθοποιό Stanley Tucci στο Λονδίνο με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του «Paul McCartney Photographs 1963-64: Eyes of the Storm».

Μιλώντας για το σημερινό τοπίο, ο Paul McCartney αποκάλυψε ότι δεν υπήρξαν πολλές ταινίες αρκετά ενδιαφέρουσες ώστε να τον δελεάσουν να επισκεφθεί έναν κινηματογράφο.

Διαφήμιση

«Υπάρχουν πολλές πραγματικά χάλια ταινίες αυτές τις ημέρες. Τις βγάζουν και δεν είναι και τόσο καλές. Αυτή είναι η αλήθεια», είπε.

Ωστόσο, ο Paul McCartney παραδέχτηκε ότι υπάρχει μία συγκεκριμένη ταινία που τον ενθουσίασε – η κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος «Dune» του Frank Herbert που κυκλοφόρησε το 2021.

«Κάποιες (ταινίες) είναι καλές. Το “Dune” είναι υπέροχο. Μου αρέσει το “Dune”!», δήλωσε ο Βρετανός τραγουδιστής.

Paul McCartney - Bruce Springsteen

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Paul McCartney μίλησε επίσης για το πρώτο ταξίδι των Beatles στην Αμερική το 1964, λίγους μήνες μετά τη δολοφονία του προέδρου John F. Kennedy τον Νοέμβριο του 1963.

Όπως εξήγησε, ο Paul McCartney αισθάνθηκε ότι οι Beatles κατάφεραν να ανεβάσουν το ηθικό των ανθρώπων κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Αυτό ήταν ένα από τα σημαντικότερα πράγματα για εμάς. Το νιώσαμε όπως το είχε νιώσει όλος ο κόσμος. Το είχαμε νιώσει πραγματικά, αλλά στη συνέχεια, ήταν λίγους μήνες μετά που πήγαμε στην Αμερική. Εμείς, χωρίς να το θέλουμε, εμψυχώσαμε τους ανθρώπους», ανέφερε.

Ορισμένες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια εκείνη του ταξιδιού περιλαμβάνονται σε μία νέα έκθεση στην Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων του Λονδίνου που φιλοξενεί ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα από το βιβλίο του Paul McCartney.

«Οι τέσσερις μας πήραμε φωτογραφικές μηχανές και απλά αρχίσαμε να απολαμβάνουμε να φωτογραφίζουμε ό,τι συνέβαινε γύρω μας», σχολίασε ο Paul McCartney αναφέρθηκε στην απόφαση να απαθανατίσει το διάστημα που οι Beatles στις ΗΠΑ.

«Το ωραίο ήταν ότι συνειδητοποίησα ότι ήταν όλες αρκετά οικείες, επειδή οι φωτογράφοι του Τύπου δεν μπορούσαν να έρθουν εδώ», συμπλήρωσε.

[ad_2]

Source link