Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Κωστής Μαραβέγιας κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Portofino»

Written by on 1 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο Κωστής Μαραβέγιας μας καλεί με το νέο άλμπουμ του να ανακαλύψουμε δίπλα μας το δικό μας «Portofino».

Ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει δισκογραφικά με το νέο άλμπουμ «Portofino».

Το «Portofino» ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το δικό σας, αυτό το παραδεισένιο ιδεατό σύμπαν που πρόσμενε μισό αιώνα ο Κωστής Μαραβέγιας ήταν δίπλα του.

Στην απέναντι ταράτσα που οι κυρίες λιάζονται, στη βόλτα με το «Toyota» στην παραλιακή ή στην ερωτική απογοήτευση της πρώτης νιότης με τον λάθος πενηντάρη της τηλεόρασης.

Διαφήμιση

«“Μέτρησα τα χρόνια μου και είδα πως περάσανε πιο πολλά απ’ τα μισά που θα ζήσω λογικά. Δεν έχω χρόνο για χάσιμο!” Να μία αργοπορημένη διαπίστωση για βουτιά στο εδώ και τώρα. Καμία ψευδαίσθηση, καμία φαντασίωση αλλά και πλέον καμία απομάγευση», σχολιάζει ο Κωστής Μαραβέγιας.

Το άλμπουμ «Portofino» περιέχει τραγούδια κυρίως σπιτικά γραμμένα, στο «Studio Mets», με «ρυθμοκούτια», συνθεσάιζερ, ηλεκτρικές κιθάρες και βραχνή φωνή.

Στα 11 τραγούδια του «Portofino» θα συναντήσετε επίσης και τα ήδη γνωστά singles «Ρίτα» και «Ξεχασμένη Ενηλικίωση».

Παράλληλα με την κυκλοφορία του «Portofino», έκανε πρεμιέρα το music video για το τραγούδι «Toyota» του άλμπουμ δια χειρός του ίδιου του Κωστή Μαραβέγια. Συμμετέχουν η Τόνια Σωτηροπούλου, η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη και ο Κωνσταντίνος Γκελαμέρης.

Ο Κωστής Μαραβέγιας ετοίμασε το νέο άλμπουμ του «Portofino» στην καραντίνα, σχεδόν μόνος του, μετά μπήκαν και κάποιοι φίλοι μουσικοί, έβαλε το χεράκι του και ο Ottomo και του έστειλαν και αγαπημένα πρόσωπα στιχάκια με email.

Ήταν αρκετοί, οπότε το υλικό φτάνει για δυο άλμπουμ. Σε αυτό το πρώτο άλμπουμ θα βρείτε τον Bloody Hawk, τον Πάνο Βλάχο, τον Δημήτρη Σαμόλη, την Κλέλια Ρένεση και τον Γιώργο Μπουκουβάλα.

Χωρίς καμία συνεννόηση, με αυτή τη μαγική κοινή δόνηση των ήχων και της μουσικής, οι παραπάνω φίλοι κινήθηκαν θεματικά με τον Κωστή Μαραβέγια. Πραγματεύονται το χρόνο, ζητάνε το εδώ και τώρα, σηκώνονται από το χώμα. Πάθος για ζωή και για μουσική.

«Αυτό μάλλον το χρωστάμε σε αυτά που χάσαμε όσοι περάσαμε δυο χρόνια σχεδόν, κλεισμένοι με μία κιθάρα ή ένα πιάνο στα σπίτια μας», αναφέρει ο Κωστής Μαραβέγιας.

«Το άλμπουμ το αφιερώνω σε όλους αυτούς τους ονειροπόλους εκεί έξω που δεν σταματάνε να είναι δημιουργικοί ακόμη και στο χειρότερο, στον τελευταίο πάτο που μπορεί να φτάσουν. Στο “Portofino” σας παιδιά, καλό καλοκαίρι», προσθέτει.

Το νέο άλμπουμ «Portofino» του Κωστή Μαραβέγια κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

[ad_2]

Source link