Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Madonna ήταν στο στούντιο με την Katy Perry πριν μεταφερθεί στην εντατική

Written by on 1 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η Madonna ακολουθούσε ένα εξαντλητικό πρόγραμμα πριν την κατάρρευσή της.

Η Madonna έκανε ηχογραφήσεις με την Katy Perry στο στούντιο λίγες ώρες πριν από την κατάρρευσή της.

Η 64χρονη τραγουδίστρια ακολουθούσε ένα εξαντλητικό πρόγραμμα κάνοντας πρόβες επί 12 ώρες την ημέρα για την περιοδεία της «The Celebration Tour», ενώ παράλληλα συνεργαζόταν με την Katy Perry σε ένα μυστικό πρότζεκτ για τις τέσσερις δεκαετίες της καριέρας της, πριν μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο το Σάββατο 24 Ιουνίου.

Μία πηγή δήλωσε στη στήλη «Bizarre» της εφημερίδας The Sun: «Η Madonna θαύμαζε από καιρό την Katy και έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν κατάφεραν να κυκλοφορήσουν στην πραγματικότητα κάτι».

Διαφήμιση

Η Katy Perry ήταν μεταξύ των αστέρων που είχαν εμφανιστεί στο μουσικό βίντεο για το τραγούδι «Bitch I’m Madonna» της βασίλισσας της pop που κυκλοφόρησε το 2015

Οι πρώτες φήμες περί δισκογραφικής συνεργασίας μεταξύ της Madonna και της Katy Perry κυκλοφόρησαν στις αρχές του 2022, με πηγές να υποστηρίζουν ότι οι δύο αστέρες της pop θα ένωναν τις δυνάμεις σε ένα remix ενός τραγουδιού της Madonna στο πλαίσιο ενός ευρύτερου άλμπουμ για τα 40 χρόνια της καριέρας της.

Madonna

«Η Madonna δουλεύει νυχθημερόν για να εξασφαλίσει ότι τόσο η μουσική της όσο και η παγκόσμια περιοδεία της θα είναι άψογες», συνέχισε η πηγή.

«Προφανώς όλα έχουν ανασταλεί τώρα, αλλά το γεγονός ότι ήταν στο στούντιο με την Katy λίγες ώρες πριν μεταφερθεί εσπευσμένα στην εντατική δείχνει πόσο αποφασισμένη ήταν να πιέζει τον εαυτό της παρότι δεν αισθανόταν καλά», είπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Madonna διασωληνώθηκε στην εντατική αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη», αλλά τώρα έχει επιστρέψει στο σπίτι της, όπου αναρρώνει.

Η Madonna φέρεται να βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της και πέρασε αρκετές ημέρες στη ΜΕΘ, όπου έμεινε διασωληνωμένη για μία ημέρα.

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου, ο επί σειρά ετών μάνατζερ της τραγουδίστριας, Guy Oasery, αποκάλυψε με ένα μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της η Madonna.

Επίσης, ανακοίνωσε την αναβολή της περιοδείας της «The Celebration», η οποία ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου από το Βανκούβερ του Καναδά και να συνεχιστεί έως το 2024.

[ad_2]

Source link