Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Charli XCX πατάει τέρμα το γκάζι με το «Speed Drive» για το soundtrack της «Barbie»

Written by on 1 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Το «Barbie The Album» συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του.

Το «Speed Drive» της Charli XCX είναι το νεότερο τραγούδι που συμπληρώνει το πολύχρωμο και διασκεδαστικό μωσαϊκό του soundtrack για την επερχόμενη ταινία «Barbie».

Το κοινό είχε απολαύσει ένα απόσπασμα από το φλογερό τραγούδι, σε παραγωγή του Easyfun, μέσω ενός αποκλειστικού βίντεο από την ταινία «Barbie» στα κοινωνικά δίκτυα.

Το «Barbie», είναι ένα δυναμικό synth-pop anthem που αποτυπώνει τέλεια το παιχνιδιάρικο πνεύμα της ταινίας. Τα έντονα beats και τα λαμπερά συνθεσάιζερ συνθέτουν ένα ηχητικό τοπίο που είναι φουτουριστικό και νοσταλγικό ταυτόχρονα.

Διαφήμιση

Το «Speed Drive» θα περιλαμβάνεται στο «Barbie The Album», το άλμπουμ με το soundtrack της πολυανεμενόμενης ταινίας «Barbie» με πρωταγωνιστές τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling.

Ο Mark Ronson, ο οποίος επέβλεψε το «Barbie The Album», εξήγησε πρόσφατα ότι η Charli XCX ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που σκέφτηκε όταν του ανατέθηκε η παραγωγή του soundtrack της νέας ταινίας της Greta Gerwig.

Πριν από το «Speed Drive» είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε το iconic «Barbie World» της Nicki Minaj και της Ice Spice, το μαγευτικό τραγούδι «Angel» της PinkPantheress, τον high-energy anthem «Watiti» της Karol G και με τη συμμετοχή του Aldo Ranks.

Το lead single του «Barbie The Album» είναι το ηλεκτρισμένο «Dance The Night» της superstar Dua Lipa, η οποία κάνει επίσης μία ξεχωριστή εμφάνιση στην ταινία στον ρόλο μίας Barbie γοργόνας.

Όλα τα singles του «Barbie The Album» που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής έχουν ήδη συγκεντρώσει αθροιστικά τον εντυπωσιακό αριθμό των 250 εκατομμυρίων και πλέον audio streams και video views παγκοσμίως.

Margot Robbie

Το «Barbie The Album» θα περιλαμβάνει ακόμη περισσότερα νέα τραγούδια από μία εκτυφλωτική σειρά καλλιτεχνών όπως οι Lizzo, Ava Max, Dominic Fike, Khalid, The Kid LAROI, Tame Impala, HAIM, Gayle και Fifty Fifty featuring Kali.

Το «Speed Drive» μπορεί να είναι σύντομο και να έχει διάρκεια μικρότερη των δύο λεπτών, αλλά καταφέρνει να είναι ένα από τα πιο έντονα τραγούδια του soundtrack της «Barbie».

«Πάντα μου άρεσε πολύ να τραγουδάω για αυτοκίνητα», δήλωσε η Charli XCX για το «Speed Drive» και τη σταθερή παρουσία τραγουδιών με θέμα τους τέσσερις τροχούς στη δισκογραφία της.

«Για μένα, υπάρχει αυτή η εγγενής σχέση μεταξύ της οδήγησης και της μουσικής και της αίσθησης ότι είσαι σταρ όταν βρίσκεσαι στο αυτοκίνητο», εξήγησε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ρεφρέν του «Speed Drive» είναι μία ωδή στο single «Mickey» της Toni Basil από το 1981, με την Charli XCX να τραγουδά για τη διάσημη κούκλα της Mattel αντί για τον αγαπημένο ήρωα της Disney.

Η Charli XCX αποκάλυψε επίσης ότι στην «πρώτη της ζωντανή εμφάνιση» είχε τραγουδήσει a cappella το «Barbie Girl» των Aqua, όταν ήταν τεσσάρων ετών, σε ένα διαγωνισμό ταλέντων σε ένα κρουαζιερόπλοιο, όπου τελικά κέρδισε.

«Οι γονείς μου έλεγαν: “Ω, Θεέ μου. Όχι”. Ανησυχούσαν πραγματικά ότι θα ανέβαινα στη σκηνή και θα έκλαιγα και θα ήταν σκέτη καταστροφή. Αλλά εγώ ήμουν ανένδοτη ότι ήθελα να το κάνω. Απλώς το τραγούδησα στο μικρόφωνο με νέα μουσική – ολόκληρο το τραγούδι – και κέρδισα τον διαγωνισμό», θυμήθηκε.

Διαφήμιση

[ad_2]

Source link