Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Νέο single: Sophie and the Giants & Purple Disco Machine

Written by on 17 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Σε αυτό το σημείο η χημεία των Sophie and the Giants και του Purple Disco Machine είναι αδιαμφισβήτητη.

Οι Sophie and the Giants και ο Purple Disco Machine ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και κυκλοφορούν το νέο single «Paradise». Αυτή είναι η τρίτη συνεργασία μεταξύ τους.

Η Sophie και ο Purple Disco Machine αποτελούν ένα από τα πιο καινοτόμα ντουέτα της σύγχρονης pop μουσικής. Στο παρελθόν συνεργάστηκαν στα singles «Hypnotized» και «In the Dark», τα οποία συμπεριλήφθηκαν στο άλμπουμ «Exotica» του Γερμανού παραγωγού.

Η Sophie συνειδητοποίησε γρήγορα ότι υπήρχε μόνο ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να τη βοηθήσει να αξιοποιήσει τις club δυνατότητες του «Paradise». Αυτός, φυσικά, ήταν ο Tino Piontek, γνωστός στο ευρύτερο κοινό ως Purple Disco Machine.

Διαφήμιση

«Έγραψα αυτό το τραγούδι ως μία κλασική dance επιτυχία που σας καλωσορίζει στον παράδεισό μου», λέει η frontwoman των Sophie and the Giants.

«Είναι τόσο μαγευτικό που τα ηδονιστικά χέρια του θα σας τραβήξουν μέχρι και στο dance floor. Θα σας κάνουν να θέλετε να φωνάξετε τα λόγια της ενώ κάνετε πράγματα που μπορεί να μετανιώσετε», προσθέτει

Το «Paradise» είναι μία συγκλονιστική για το σώμα και το μυαλό απόδραση σε ένα neon τοπίο.

«Ελπίζω ότι θα κάνει τους ανθρώπους να νιώσουν εντελώς ελεύθεροι και απελευθερωμένοι – σαν να μην έχει σημασία τίποτα άλλο εκτός από αυτή τη στιγμή. Όποιοι και αν είστε, ξεχάστε ό,τι σας στεναχωρεί, φιλήστε κάποιον και αφήστε το σώμα σας να κινηθεί στον ρυθμό αυτού του τραγουδιού!», συνεχίζει.

Purple Disco Machine - Kungs

Το instant disco classic «In The Dark», που κυκλοφόρησε πέρυσι, συγκέντρωσε 200 εκατομμύρια streams και έγινε αναπόσπαστο κομμάτι των ελληνικών ραδιοφώνων.

Το δεύτερο τραγούδι που έγραψαν μαζί ακολούθησε την επιτυχημένη συνεργασίας τους το 2020 στο «Hypnotized», το οποίο έχει ήδη σχεδόν μισό δισεκατομμύριο streams. Και τα δύο τραγούδια κατέκτησαν τα charts σε όλη την Ευρώπη.

Οι Sophie and the Giants και ο Purple Disco Machine μοιράζονται έναν βαθύ δεσμό, τον οποίο σφυρηλάτησαν στο στούντιο.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την τρίτη μου συνεργασία με τον Purple Disco Machine. Αφού δουλέψαμε στο “Hypnotized” και το “In The Dark”, ήξερα ότι το “Paradise” ήταν φτιαγμένο για τους δυο μας», σχολιάζει η Sophie.

Το «Paradise» διαδέχεται το «DNA» σε συνεργασία με τον παραγωγό MEARSY, που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο και το «We Own The Night», που κυκλοφόρησε πέρυσι.

Χωρίς να υπολογίζονται οι συμμετοχές τους σε τραγούδια άλλων καλλιτεχνών, η μουσική των Sophie and the Giants μετράει ήδη 125 εκατομμύρια streams, ενώ η ίδια η Sophie διαθέτει 3,8 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στο Spotify.

Η σπάνια ικανότητα της Sophie να αποκτά άμεση επαφή με το κοινό της, σε συνδυασμό με το ταλέντο της ως τραγουδοποιός και τη χαρακτηριστική φωνή της, ενθουσιάζουν το κοινό από το 2018. Με μία σειρά πρόσφατων remixes, η Sophie έχει εδραιώσει τη θέση της στο επίκεντρο της σημερινής club κουλτούρας.

Διαφήμιση

[ad_2]

Source link