Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Νέο album: Queens Of The Stone Age

Written by on 17 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Το πρώτο άλμπουμ των Queens Of The Stone Age μετά από έξι χρόνια.

Οι Queens Of The Stone Age μόλις κυκλοφόρησαν το όγδοο άλμπουμ τους, με τίτλο «In Times New Roman…», από τη Matador Records.

Το «In Times New Roman…» είναι ωμό, μερικές φορές πολύ σκληρό και δεν συνιστάται για όσους δεν το λέει η καρδιά τους. Και όμως, είναι ίσως το πιο όμορφο και σίγουρα το πιο απολαυστικό άλμπουμ της δισκογραφίας τους.

Οι πιο αιχμηροί στίχοι του Joshua Homme, ως τώρα, ενισχύονται από τον χαρακτηριστικό ήχο των Queens Of The Stone Age που όμως, εδώ διευρύνεται και γεμίζει με νέες και πρωτόγνωρες ανατροπές σχεδόν σε κάθε τραγούδι.

Διαφήμιση

Με το «In Times New Roman…» βλέπουμε ότι μερικές φορές χρειάζεται κανείς να κοιτάξει κάτω από τις πληγές και τις ουλές για να δει την ομορφιά, και μερικές φορές οι πληγές και οι ουλές είναι η ομορφιά.

Τα μέλη των Queens Of The Stone Age, νιώθοντας κάπως έξω από τα νερά τους και αντιμετωπίζοντας δυσκολία να βρουν μουσική με την οποία μπορούσαν να συνδεθούν, έκαναν αυτό που συνηθίζουν να κάνουν.

Το «In Times New Roman…» είναι ο ήχος ενός συγκροτήματος που δημιουργεί τη μουσική που θέλουν να ακούσουν τα μέλη του, καταφέρνοντας παράλληλα να συγκεντρώσει το κοινό γύρω από το δικό του ηχητικό σύμπαν.

«Ο κόσμος θα τελειώσει σε έναν ή δύο μήνες», τραγουδά ο Joshua Homme, ρωτώντας: «Τι θέλετε να κάνετε με τον χρόνο που σας απομένει;».

Οι Joshua Homme, Troy Van Leeuwen, Dean Fertita, Michael Shuman και Jon Theodore ίσως να μην μπορούν να μας σώσουν αλλά δημιουργούν ένα «περιβάλλον» απόδρασης.

Το πρώτο single από το «In Times New Roman…» ήταν το «Emotion Sickness» ενώ ακολούθησαν τα «Carnavoyeur» και «Paper Machete».

Οι ηχογραφήσεις και οι μίξεις του άλμπουμ έγιναν στο στούντιο Pink Duck (RIP) του Josh Homme, ενώ πραγματοποιήθηκε επιπλέον ηχογράφηση και στο Shangri – La. Η παραγωγή του «In Times New Roman…» έγινε από τους Queens of The Stone Age και η μίξη από τον Mark Rankin.

Το artwork του «In Times New Roman…» επιμελήθηκε ο μόνιμος συνεργάτης τους, Boneface. Το άλμπουμ είναι διαθέσιμο σε LP (σε 5 χρώματα), CD και ψηφιακά.

Επίσης, οι Queens Of The Stone Age θα είναι headliners στο Other Stage του Glastonbury την Κυριακή 25 Ιουνίου, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσαν και τις λεπτομέρειες της περιοδεία τους σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ευρώπη.

Ο τίτλος της περιοδείας είναι «The End Is Nero» και αποτελεί μια πρόσκληση από τους Joshua Homme, Troy Van Leeuwen, Michael Shuman, Dean Fertita and Jon Theodore προς τον κόσμο να τους ακολουθήσει για να γιορτάσουν μαζί το τέλος του κόσμου.

Μία πρόσκληση για όλους όσους θέλουν να ανήκουν κάπου. Εκεί θα το βρουν.

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Ακούστε επίσης το άλμπουμ στο Spotify.

[ad_2]

Source link