Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Halsey και ο Suga των BTS αποκαλύπτουν τα παρασκήνια του «Lilith»

Written by on 17 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Το making of του επικού music video για το «Lilith».

Η Halsey και ο Suga των BTS αποκαλύπτουν τα παρασκήνια του επικού music video της συνεργασίας τους στο «Lilith» για το «Diablo IV».

Σε μία συνέντευξή του που μαγνητοσκοπήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του video, ο Suga δηλώνει ότι είναι μεγάλος θαυμαστής των βιντεοπαιχνιδιών της σειράς «Diablo».

O Suga πρόσθεσε ότι θα παίζει το «Diablo IV», το οποίο κυκλοφόρησε στις 6 Ιουνίου, στον ελεύθερο χρόνο του, ενώ θα πραγματοποιεί την πρώτη του σόλο παγκόσμια περιοδεία.

Διαφήμιση

«Έχω παίξει τα Diablo 1, 2 και 3. Τότε, περνούσα πολύ χρόνο στο Cow Level», λέει στην κάμερα.

Σύμφωνα με το PC Gamer, το Cow Level είναι ένα μυστικό level event στο «Diablo 3» προς τιμήν του καλλιτέχνη Kevin Kanai Griffith, ο οποίος πέθανε τον Οκτώβριο του 2014 από μία σπάνια μορφή καρκίνου. Σε αυτό το επίπεδο, οι παίκτες μάχονται ενάντια σε μία ορδή από οπλισμένες αγελάδες πολεμιστές.

«Ετοιμάζομαι να παίξω (το “Diablo IV”) μόλις κυκλοφορήσει και θα είμαι σε περιοδεία», συνεχίζει ο Suga, ο οποίος ξεκίνησε την περιοδεία για την προώθηση του σόλο άλμπουμ του «D-DAY» τον Απρίλιο.

«Αγόρασα ένα νέο φορητό υπολογιστή και απλά περιμένω. Μόλις κυκλοφορήσει, θα παίζω, ακόμα και όταν περιοδεύω», πρόσθεσε.

Halsey - Suga - Diablo IV

Η πρωτότυπη εκδοχή του «Lilith» περιλαμβάνεται στο άλμπουμ «If I Can’t Have Love, I Want Power» της Halsey που κυκλοφόρησε το 2021.

Η νέα εκδοχή του τραγουδιού της Halsey με τη συμμετοχή του Suga των BTS κυκλοφόρησε αρχικά στις 5 Ιουνίου και από τότε έχει ήδη συγκεντρώσει σχεδόν 9 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το επικό music video για το remix του «Lilith» δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Blizzard Entertainment, την εταιρεία ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών που βρίσκεται πίσω από τη δημοφιλή σειρά «Diablo».

Στα πλάνα, η Halsey περπατάει μέσα στο Chapelle des Jésuites στο Cambrai της Γαλλίας, ενώ είναι καλυμμένη με έναν σκούρο μανδύα με κουκούλα, πριν τον βγάλει για να αποκαλύψει την πολεμική ενδυμασία της και τελικά να μεταμορφωθεί στην Ευλογημένη Μητέρα Lilith του «Diablo».

Ο Suga συνοδεύει τη Halsey στο ρεφρέν και εξαπολύει τις ρίμες του σε ένα νέου κουπλέ περίπου στη μέση του τραγουδιού.

«Βγες από τη στιγμή που σε παγιδεύει / Όλη αυτή η αρνητικότητα του μίσους και της παραφροσύνης / Μην μένεις στο παρελθόν / Είναι καιρός να κάνεις μία αλλαγή / Κοίτα γύρω σου πίστεψε σε αυτό που βλέπεις / Επέστρεψα στην κόλαση», ραπάρει πριν κάνει ντουέτο με τη Halsey.

«Είμαι ενθουσιασμένη που κατάφερα να συνεργαστώ με τον SUGA των BTS σε μία ανανεωμένη εκδοχή του “Lilith;” για τον ύμνο του “Diablo IV”», είχε δηλώσει προηγουμένως η Halsey σε δήλωσή της για τη νέα συνεργασία της με τον αστέρα της K-pop.

«Αφού πέρασα αμέτρητες ώρες στο Sanctuary με την οικογένειά μου, βρίσκομαι εδώ τόσο ως θαυμάστρια όσο και ως συνεργάτιδα. Επιπλέον, πάντα ήθελα να γυρίσω ένα concept με τον Suga που να βασίζεται σε μία τέτοια σκοτεινή μυθολογία. Ελπίζω ότι οι θαυμαστές του “Diablo”, του Suga και οι δικοί μου θα λατρέψουν την αγκαλιά της Lilith», ανέφερε.

[ad_2]

Source link