Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Rita Ora ένιωθε «συντετριμμένη» από την πίεση για επιτυχία και τα λάθη της

Written by on 20 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η Rita Ora φοβόταν ότι θα χάσει τα πάντα.

Η Rita Ora παραδέχτηκε ότι ένιωθε «συντετριμμένη» από την πίεση να συνεχίσει να κάνει επιτυχίες και τα «λάθη» της καριέρας της.

Η 32χρονη τραγουδίστρια μίλησε στο podcast «Diary of a CEO» του Steven Bartlett και συγκινήθηκε όταν θυμήθηκε τις στιγμές που νόμισε ότι θα έχανε τα πάντα στην καριέρα της.

«Ζούσα το όνειρό μου, αλλά όταν ξύπνησα επικρατούσε σιωπή και δεν αισθανόμουν καλά», είπε.

Διαφήμιση

«Ένιωθα ότι έπρεπε να δουλέψω για να αποδείξω την αξία μου, ήμουν μια αφελής νεαρή ονειροπόλα και αυτό πρέπει να είσαι σε αυτή την ηλικία», πρόσθεσε.

Η Rita Ora, η οποία έγινε διάσημη το 2012 με τη συμμετοχή της στο Νο. 1 single «Hot Right Now» του DJ Fresh, πάλεψε με την πίεση να κυκλοφορεί συνεχώς επιτυχίες.

Όταν ρωτήθηκε τι πήγε λάθος, απάντησε: «Κάποια πράγματα που δεν σε έβαλαν εκεί που ήθελες να είσαι στα charts ή κάποιες αποφάσεις που ίσως δεν ήταν οι σωστές. Έγιναν λάθη».

Η Rita Ora εξομολογήθηκε επίσης ότι ένιωθε «πολύ φοβισμένη» ότι όλοι παρακολουθούσαν και έκριναν την κάθε κίνησή της.

«Ένιωθα συντετριμμένη, με έκανε να νιώσω ότι όλα όσα είχα κάνει πρόκειται να εξαφανιστούν και μου έφερε πίσω τον φόβο ότι θα χάσω τα πάντα», παραδέχθηκε.

Η Rita Ora και ο Taika Waititi στο Met Gala 2023.

Αλλά η Rita Ora άντλησε την έμπνευση να συνεχίσει τη δουλειά από τη δύναμη και την επιμονή των γονιών της, της ψυχιάτρου μητέρας της Vera και του ιδιοκτήτη παμπ πατέρα της Besnik, οι οποίοι εγκατέλειψαν το Κοσσυφοπέδιο για το Λονδίνο λόγω των διώξεων των Αλβανών που ξεκίνησαν με τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίαςm όταν η τραγουδίστρια ήταν μωρό το 1991.

«Σκέφτομαι συνέχεια τη μητέρα μου και τον πατέρα μου, επειδή δούλεψαν τόσο σκληρά για να έρθω εδώ, πρέπει να στηρίξω όλη μου την οικογένεια», δήλωσε.

«Δεν μπορείς να μην κατηγορείς τον εαυτό σου για όλα, ο μόνος τρόπος για να προχωρήσεις είναι να συνεχίσεις», τόνισε.

«Πάντα προσπαθούσα να είμαι ο εαυτός μου και πολύ αληθινή και δεν άλλαξα ποτέ αυτό που είμαι, δεν τα καταφέρνω πάντα σωστά, αλλά ποιος το κάνει; Αλλά νιώθω πιο ανθρώπινη, είμαι απλά ένας άνθρωπος στο τέλος της ημέρας», πρόσθεσε.

Η Rita Ora κυκλοφόρησε το τρίτο άλμπουμ της, «You & I», το οποίο θίγει το γεγονός ότι έπεσε «πολύ χαμηλά» και ότι έχασε την αυτοπεποίθησή της να κάνει μουσική, πριν μάθει να αγαπάει τον εαυτό της και πάρει δύναμη από τον σύζυγό της και τους αγαπημένους της ανθρώπους.

«Πέρασα τόσο πολύ χρόνο παλεύοντας να ακουστεί η φωνή μου καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου στη μουσική βιομηχανία που νομίζω ότι έχασα πολλή αυτοπεποίθηση και πολλές ελπίδες, έπεσα πολύ χαμηλά», ανέφερε.

Διαφήμιση

«Και νομίζω ότι όταν βρίσκεσαι στο κατώτερο σημείο σου μπορείς να κάνεις μια επιλογή. Μπορείς είτε να σηκωθείς και να συνεχίσεις, είτε να το αφήσεις να σε φάει», σημείωσε.

«Και σηκώθηκα. Αυτό το άλμπουμ σημαίνει πολλά για μένα. Είναι σαν το ημερολόγιο των τελευταίων ετών μου, είναι ο ήχος μου και είναι τόσο αντιπροσωπευτικό του εαυτού μου και του ποια είμαι σήμερα», είπε η Rita Ora.

[ad_2]

Source link