Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Το νέο άλμπουμ του J Balvin και του Ed Sheeran θα κυκλοφορήσει το 2024

Written by on 20 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο J Balvin μίλησε για τα σχέδιά του και τη συνεργασία του με τον Ed Sheeran.

Ο J Balvin μίλησε στο Nylon για την επιστροφή του στο προσκήνιο, καθώς ετοιμάζει νέα μουσική και την πρώτη δισκογραφική δουλειά του εδώ και δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ «Jose».

Ο Κολομβιανός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι δημιουργεί ένα άλμπουμ γεμάτο ενέργεια με νέους ήχους όπως EDM και pilita, μια εκδοχή της ηλεκτρονικής μουσικής από τη Δομινικανή Δημοκρατία.

«Το άλμπουμ είναι πολύ προχωρημένο, αλλά είναι εύκολο να το αφομοιώσεις. Τα flows, οι παραδόσεις – τα πάντα είναι πολύ ανανεωμένα», εξήγησε.

Διαφήμιση

Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει επίσης old-school reggaetón και Afrobeats μουσικές, με τις οποίες ο J Balvin έχει πειραματιστεί και στο παρελθόν, σύμφωνα με το περιοδικό.

Το νέο άλμπουμ του J Balvin θα έχει ως lead single το «Click, Click, Flash», ένα τραγούδι που περιγράφεται ως ένα «σκοτεινό dembow riddim» γεμάτο με ήχους από τις φωτογραφικές μηχανές των παπαράτσι.

Υπάρχει επίσης ένα τραγούδι με τίτλο «Dientes», το οποίο χρησιμοποιεί samples από το «Yeah!» των Lil John, Usher και Ludacris.

Ο J Balvin πήρε την άδεια από τον Usher, ο οποίος συμμετέχει επίσης στο τραγούδι, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

«Οι DJs θα λένε: “Δόξα τω Θεώ, J Balvin, το έκανες εύκολο για εμένα. Τέλεια, θα παίξω αυτά τα δύο τραγούδια για να μπορέσω να πιω μια μπύρα”», αστειεύτηκε.

J Balvin - Vin Diesel - Fast X

Ο J Balvin δήλωσε επίσης ότι το πολυαναμενόμενο κοινό άλμπουμ του με τον Ed Sheeran αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.

«Προέκυψε με έναν οργανικό, φυσικό τρόπο. Γνωριστήκαμε, ήπιαμε καφέ, συναντήσαμε ο ένας τον άλλον στο ίδιο γυμναστήριο, στο ξενοδοχείο», είπε.

«Θα είναι άλλο ένα άλμπουμ για το οποίο θα έχουμε πολλά να πούμε, γιατί είναι σαν να συναντιούνται δύο κόσμοι», πρόσθεσε.

Ο Ed Sheeran και ο J Balvin κυκλοφόρησαν τα δύο πρώτα singles της συνεργασίας τους τον Μάρτιο του 2022: το αισιόδοξο reggeaton τραγούδι «Sigue» και τη ρομαντική μπαλάντα «Forever My Love».

Ο Βρετανός τραγουδιστής είχε εξηγήσει προηγουμένως ότι συνάντησε για πρώτη φορά τον J Balvin σε ένα γυμναστήριο στη Νέα Υόρκη το 2021.

«Ήμασταν μόνο εγώ και αυτός πολύ νωρίς το πρωί. Αναγνώρισα τη φωνή του όταν μιλούσε στο τηλέφωνο και έτσι απλά πήγα και είπα ένα γεια. Κουβεντιάσαμε τόσο πολύ, που τελικά φάγαμε μεσημεριανό μαζί και μετά πήραμε απογευματινό τσάι», περιέγραψε για τη γνωριμία τους.

Διαφήμιση

«Μετά απλά γίναμε φίλοι που κουβέντιαζαν ασταμάτητα», συμπλήρωσε ο Ed Sheeran.

Ο J Balvin αποκάλυψε επίσης ότι στο Nylon ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο το τμήμα management της Roc Nation και παραδέχθηκε ότι θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του ιδρυτή του ομίλου, JAY-Z.

«Θέλω να γίνω σαν και αυτόν, αλλά στη λατινοαμερικανική αγορά. Αγγίζει την κουλτούρα εκεί που έχει σημασία, επηρεάζει πέρα από τη μουσική», σχολίασε.

[ad_2]

Source link