Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Ο δρόμος είναι καθαρός» για την επανένωση των Oasis

Written by on 20 Ιουλίου 2023

[ad_1]

«Φυσικά και θα το κάνουν».

Ο Damon Albarn πιστεύει ότι ο «δρόμος είναι καθαρός» για την επανένωση των Oasis.

Τον προηγούμενο Μάιο, καθώς οι Blur ξεκινούσαν την πρώτη περιοδεία τους μετά από οκτώ χρόνια, ο Damon Albarn δήλωσε ότι θα «έβαζε λεφτά στοίχημα» ότι οι Oasis, οι μεγάλοι αντίπαλοί τους στην Britpop σκηνή της δεκαετίας του ’90, θα επανενωθούν.

«Μπορώ να εγγυηθώ ότι θα επανασυνδεθούν», δήλωσε ο Damon Albarn στη The Sun σχετικά με τις πιθανότητες ο Liam Gallagher και ο Noel Gallagher να δώσουν τέλος στην πολυετή διαμάχη τους.

Διαφήμιση

«Έχω βάλει και χρήματα σε αυτό», πρόσθεσε ο frontman των Blur και ιθύνων νους των Gorillaz.

Σε μία νέα συνέντευξη των Blur στο Consequence, εν όψει της κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ τους «The Ballad Of Darren», ο Damon Albarn μοιράστηκε για ακόμη μία φορά τη γνώμη του σχετικά με την πιθανότητα επανένωσης των Oasis.

«Λοιπόν, φυσικά και θα το κάνουν. Ο δρόμος είναι καθαρός για να το κάνουν τώρα. Νομίζω ότι είναι υπέροχο. Ξέρετε τι εννοώ; Προφανώς, περιμένω έναν εξαιρετικό νέο δίσκο για να το συνοδεύσουν», είπε.

Ο Damon Albarn μίλησε επίσης για τις επανενώσεις των Blur και την ικανότητα του συγκροτήματος να επεξεργάζεται τα προβλήματά του, σημειώνοντας ότι η σοφία της ηλικίας, ίσως, επουλώνει παλιές πληγές.

«Όλοι έχουμε τα δικά μας πράγματα. Αλλά είναι σαν να είμαστε σε μία κλιμακωτή εκκίνηση σε ένα αγώνισμα με εμπόδια», αστειεύτηκε ο Damon Albarn για τη σημερινή δυναμική του συγκροτήματος.

«Μερικές φορές μοιάζει σαν το ένα άλογο να κουβαλάει τις ίδιες παλιές βλακείες. Και μετά ένα άλλο», συνέχισε.

«Αλλά βασικά, μπορούμε να το αναγνωρίσουμε στον εαυτό μας και στον άλλον και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να το πετάμε πάντα μακριά αυτά και απλά να συνειδητοποιούμε ότι είναι εξαιρετικά προνομιακή θέση να μπορείς να συνεχίζεις στα μέσα των 50 σου κάτι που ξεκίνησε από τον Graham και εμένα όταν ήμασταν 12 και 13 ετών. Είναι κάπως τρελό», ανέφερε.

Ο Damon Albarn έκανε μία παύση και πρόσθεσε: «Είναι κάτι τρελό. Είναι μεγάλο χρονικό διάστημα να έχει μία φιλία με κάποιον».

[ad_2]

Source link