Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η P!nk τραγούδησε μαζί με την κόρη της Willow στην έναρξη της περιοδείας της

Written by on 8 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Η 12χρονη Willow έκλεψε την παράσταση όταν ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την P!nk.

Η P!nk ξεκίνησε δυναμικά την περιοδεία της «Summer Carnival» από το Μπόλτον της Αγγλίας το βράδυ της Τετάρτης 7 Ιουνίου με μία συναυλία με κομφετί, πυροτεχνήματα και πολλά εναέρια ακροβατικά.

Αλλά ανάμεσα σε όλη τη λάμψη, η συναυλία επιφύλασσε και μία πολύ συγκινητική στιγμή όταν η P!nk υποδέχθηκε στη σκηνή την κόρη της για να τραγουδήσει μπροστά στους 40.000 θεατές.

Η 12χρονη Willow Sage Hart ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει το «Cover Me In Sunshine», το τραγούδι που ηχογράφησε με τη μητέρα της στο σπίτι τους και κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2021.

Διαφήμιση

Η P!nk τραγουδούσε το τραγούδι μαζί με τον κιθαρίστα της, όταν γύρισε και άπλωσε το χέρι της και κάλεσε τη Willow στη σκηνή.

Η Willow εντυπωσίασε με την ερμηνεία της τόσο το κοινό όσο και τη μητέρα της, η οποία κρατούσε το χέρι της στην καρδιά της, λάμποντας από υπερηφάνεια και ανασήκωσε τους ώμους της από θαυμασμό, καθώς η Willow ολοκλήρωνε το «Cover Me In Sunshine».

Στο τέλος του τραγουδιού, η P!nk αγκάλιασε τη Willow πριν αποχωρήσει από τη σκηνή με την ίδια αυτοπεποίθηση με την οποία εμφανιστεί. Καθώς το πλήθος φώναζε: «Willow, Willow, Willow», η P!nk γέλασε και είπε: «Το ξέρω. Είναι πολύ συγκινητικό».

Σχολιάζοντας την αλληλεπίδραση της Willow με το κοινό, η P!nk, πολύ υπερήφανη, είπε ενώ σκούπιζε τα δάκρυά της: «Σε θέλω πίσω στην κοιλιά μου. Χαμογέλασε και χαιρέτησε. Αυτό ήταν κάτι πρωτόγνωρο: Δεν έχει χαμογελάσει και χαιρετήσει ποτέ πριν».

Εκτός από επιτυχίες από ολόκληρη την καριέρα της, η P!nk ερμήνευσε επίσης κατά τη διάρκεια της έναρξης της περιοδείας της νέα τραγούδια από το τελευταίο άλμπουμ της «Trustfall».

P!nk - Willow - Jameson - Billboard Music Awards 2021

Το πρόγραμμα περιλάμβανε και τις διασκευές δύο απροσδόκητων τραγουδιών: Την εκδοχή της Adele για το τραγούδι «Make You Feel My Love» του Bob Dylan και το «No Ordinary Love» της Sade.

Φυσικά, η P!nk κρεμάστηκε επίσης ανάποδα και πέταξε στον αέρα, ενώ ευχαρίστησε πολλές φορές τους θαυμαστές της που παρακολούθησαν τη συναυλία της.

«Έχω να μιλήσω στον κόσμο τόσο καιρό, έχουν συμβεί τόσα πολλά, έχουμε περάσει τόσα πολλά, έτσι δεν είναι; Σας αγαπώ πάρα πολύ. Είμαι τόσο ευτυχισμένη και τα μάγουλα κάθε ανθρώπου σε αυτή τη σκηνή πονάνε από το χαμόγελο που είναι εδώ μαζί σας», είπε στο κοινό.

Η P!nk αστειεύτηκε πρόσφατα μιλώντας στην εκπομπή «Today» ότι η Willow θα «εργάζεται» κατά τη διάρκεια της περιοδείας της και θα αμείβεται με το δικό της μισθό.

«Η Willow θα δουλεύει στην περιοδεία. Απλά έπρεπε να υπερβούμε τον κατώτατο μισθό και είναι διαφορετικός από πολιτεία σε πολιτεία», είπε.

Η 43χρονη τραγουδίστρια εξήγησε επίσης ότι η κόρη της δεν ήταν καλή στις διαπραγματεύσεις.

Διαφήμιση

«Είπα ότι είναι περίπου 22,50 δολάρια τη συναυλία, ανάλογα με το πόση ώρα πηγαίνω, αν υπερβαίνω το ωράριο», ανέφερε.

«Είπε: “Θα πάρω 20 δολάρια. είναι πιο εύκολο να κάνεις τους υπολογισμούς”. Εγώ της απάντησα: “Δεν διαπραγματεύεσαι έτσι για τον εαυτό σου. Θα πάρεις 25 δολάρια, ώστε να είναι πιο εύκολες οι πράξεις”», θυμήθηκε.



[ad_2]

Source link