Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Η Kim Petras μιλά για το νέο άλμπουμ της

Written by on 8 Ιουνίου 2023


«Έπρεπε να κάνω αυτό το τρομακτικό βήμα – ήταν όλα ή τίποτα».

Το νέο άλμπουμ της Kim Petras με τίτλο «Feed The Beast» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου και η τραγουδίστρια δηλώνει ότι «πραγματικά της έσωσε τη ζωή».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Hits Daily Double, η Kim Petras είπε ότι το νέο άλμπουμ της είναι «ένα πολύ συναρπαστικό πρότζεκτ» και πρόσθεσε: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μπορώ να το κυκλοφορήσω και που κατάφερα να το δημιουργήσω».

«Αφορά το να θέλεις πολλά από τη ζωή και να θέλεις πολλά για τον εαυτό σου», ανέφερε.

Διαφήμιση

«Ήταν κάτι για το οποίο συνήθιζα να ντρέπομαι. Πάντα ένιωθα ότι καταλάμβανα πολύ χώρο και ήμουν πολύ δυνατή, γεμάτη πάθος, έντονη και γεμάτη ενέργεια», συνέχισε.

Η Kim Petras εξήγησε ότι ο τίτλος του νέου άλμπουμ της «Feed The Beast» προήλθε από ένα σχόλιο που έκανε ένα στέλεχος της δισκογραφικής εταιρείας της.

Καθώς την ενθάρρυναν να ταξιδέψει σε διάφορες χώρες για να αναζητήσει νέους συνεργάτες, το συγκεκριμένο στέλεχος της είπε: «Πήγαινε εκεί έξω και τάισε το θηρίο».

«Είπα: “Αυτός είναι ο τίτλος μου”», θυμήθηκε η Γερμανίδα τραγουδίστρια.

Το «Feed The Beast» θα περιλαμβάνει την πρόσφατη σύμπραξη της Kim Petras με τη Nicki Minaj στο «Alone», καθώς και τη συνεργασία της με τον Sam Smith στο hit single «Unholy», το οποίο κέρδισε νωρίτερα φέτος το βραβείο Grammy για την Καλύτερη Pop Ερμηνεία από το Ντουέτο ή Γκρουπ.

Η Kim Petras αποκάλυψε για το ύφος του νέου άλμπουμ της και την κατεύθυνση που ακολουθεί: «Είναι pop, αλλά νομίζω ότι έχει όλες τις πλευρές μου που θέλω να εκφράσω».

«Και νομίζω ότι έχει πολλά πράγματα για τα οποία ο κόσμος δεν είναι προετοιμασμένος, πολλούς ήχους που ο κόσμος δεν περιμένει από εμένα», ανέφερε.

«Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο άλμπουμ για εμένα που, αισθάνομαι ότι πραγματικά έσωσε τη ζωή μου. Έπρεπε να κάνω αυτό το τρομακτικό βήμα – ήταν όλα ή τίποτα. Αυτή είναι για εμένα η δήλωση που το συνοψίζει», σχολίασε η Kim Petras.



Source link