Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Νέο τραγούδι: Γιάννης Αρβανιτίδης & Χρήστος Πάζης

Written by on 8 Ιουνίου 2023


Η μεγάλη επιτυχία των ’00s σε μία νέα εκδοχή.

Ο Γιάννης Αρβανιτίδης φέρνει ξανά στο προσκήνιο το «Χαλαρά» μία από τις μεγάλες επιτυχίες της δεκαετίας του 2000, σε συνεργασία με τον πρώτο τραγουδιστή του τραγουδιού, Χρήστο Πάζη.

Αυτή η νέα εκδοχή του το «Χαλαρά» δίνει το σύνθημα του φετινού καλοκαιριού.

Ο Γιάννης Αρβανιτίδης, ένας από τους πολλά υποσχόμενους λαϊκούς τραγουδιστές της νεότερης γενιάς, ενώνει δυνάμεις με τον Χρήστο Πάζη, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι, σε μία ιδιαίτερη συνεργασία.

Διαφήμιση

Το «Χαλαρά» κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2003 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Το τραγούδι δεν έλειπε από κανένα DJ set, κατέλαβε υψηλές θέσεις στο ραδιοφωνικό airplay και κέρδισε το βραβείο στα Mad Video Music Awards για τον Στίχο Που Έγινε Ατάκα.

Η μουσική του «Χαλαρά» είναι μία δημιουργία του Βασίλη Κελαϊδή, ενώ του στίχους του τραγουδιού είχε γράψει ο Νίκος Βαξαβανέλης.

Τη νέα παραγωγή του «Χαλαρά» για τη συνεργασία του Γιάννη Αρβανιτίδη και του Χρήστου Πάζη επιμελήθηκε ο Μάριος Ψιμόπουλος.

Η νέα εκδοχή του «Χαλαρά» συνοδεύεται από ένα music video που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος με τον Γιάννη Αρβανιτίδη και τον Χρήστο Πάζη να μας υπενθυμίζουν ότι «η ζωή είναι ωραία».

«Χαλαρά η ζωή είναι ωραία / Χαλαρά κι ας μην έχεις και παρέα / Χαλαρά θα’ρθουν άλλα πιο ωραία / Χαλαρά να θυμάσαι όλα είναι δανεικά»

Το «Χαλαρά» με τον Γιάννη Αρβανιτίδη και τον Χρήστο Πάζη κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.





Source link