Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η P!nk διηγείται στην κόρη της την ιστορία της ζωής της στο video του «All I Know So Far»

Written by on 7 Μαΐου 2021

[ad_1]

Ένα συναισθηματικό τραγούδι κυκλοφορεί η P!nk.

Η P!nk ετοίμασε ένα επικό μουσικό βίντεο για το «All I Know So Far», το ομότιτλο τραγούδι του νέου ντοκιμαντέρ της και του συνοδευτικού live album που θα κυκλοφορήσει.

Το «All I Know So Far» είναι μια κλασική ιστορία της P!nk για την επιμονή και τη δύναμη.

Η τραγουδίστρια έχει γράψει το single μαζί με τον βραβευμένο με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα δίδυμο των Benj Pasek και Justin Paul («La La Land», «The Greatest Showman»), ενώ την παραγωγή έχει επιμεληθεί ο βραβευμένος με Grammy τακτικός συνεργάτης της Greg Kurstin.

Στο φανταστικό music video για το «All I Know So Far» η P!nk κάνει μια μυθική ανασκόπηση της ζωής της.

Αυτή είναι η 16η συνεργασία της τραγουδίστριας με τον φημισμένο σκηνοθέτη Dave Meyers. Συναντήθηκαν πρώτη φορά πριν 22 χρόνια στο «There You Go» και έκτοτε έχουν δημιουργήσει τα videos για επιτυχημένα τραγούδια όπως τα «Don’t Let Me Get Me», «Stupid Girls», «So What», «Just Like Fire» και πολλά άλλα.

P!nk - Beautiful Trauma World Tour

Το video του «All I Know So Far» ξεκινά με την P!nk να διαβάζει ένα παραμύθι στην κόρη της Willow. Η ιστορία που της αφηγείται είναι εμπνευσμένη από τη ζωή της, ξεκινώντας από την παιδική της ηλικία για να φτάσει στην καριέρα της και στα σκαμπανεβάσματα στη σχέση της P!nk με το σύζυγό της και πατέρα της Willow, τον Carey Hart, ο οποίος συμμετέχει στο video.

Στις οθόνες εμφανίζεται και η Cher ως οδηγός στο νυχτερινό ουρανό, ενώ η ηθοποιός Judith Light υποδύεται τη μελλοντική έκδοση της P!nk, η οποία αγκαλιάζει την pop star που κατάφερε να επιβιώσει από την καταστροφή.

Το «All I Know So Far» θα συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack του επερχόμενου ντοκιμαντέρ της P!nk.

To «P!nk: All I Know So Far», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime Video στις 21 Μαΐου, ακολουθεί την τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της θριαμβευτικής περιοδείας «Beautiful Trauma World Tour». Τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο Michael Gracey («The Greatest Showman»).

Το κοινό θα παρακολουθήσει την P!nk καθώς προσπαθεί να βρει την ισορροπία στους ρόλους της μητέρας, της συζύγου, του αφεντικού και της performer. Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει πλάνα από την περιοδεία, παρασκηνιακές συνεντεύξεις και προσωπικό υλικό.

Την ίδια ημέρα με τον ντοκιμαντέρ, στις 21 Μαΐου, θα κυκλοφορήσει από την RCA Records / Sony Music το live album «All I Know So Far: Setlist», το οποίο θα περιέχει κυρίως ζωντανές ηχογραφήσεις από την περιοδεία «Beautiful Trauma World Tour». Θα περιλαμβάνει επίσης το τρυφερό ντουέτο της P!nk και της κόρης της Willow στο τραγούδι «Cover Me In Sunshine» που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος.

[ad_2]

Source link