Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Ο MG συνεργάζεται με τον Acejax και την Ellize στο summer hit «Criminal»

Written by on 7 Μαΐου 2021


Ο MG συνεργάζεται με τον παραγωγό Acejax και την ανερχόμενη Ellize.

Το νέο summer hit του MG μόλις κυκλοφόρησε.

Μόλις ενάμιση μήνα μετά την κυκλοφορία του «Napoli» με τον DJ Stephan, το οποίο έχει ξεπεράσει αθροιστικά το 1 εκατομμύρια audio και video streams, ο MG μοιράζεται με το κοινό ακόμα ένα τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ του.

Στο ολοκαίνουργιο «Criminal» ο MG συνεργάζεται με τον παραγωγό Acejax αλλά και με την ανερχόμενη Ellize στην πρώτη της κυκλοφορία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το τραγούδι ανέβηκε την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του στο No. 1 της ημερήσιας διάταξης του Spotify με τα δημοφιλέστερα τραγούδια στην Ελλάδα και πλησιάζει με γρήγορο ρυθμό τα 200.000 streams.

Ο MG είχε προϊδεάσει τους θαυμαστές του εδώ και αρκετές εβδομάδες μέσα από τα λογαριασμού τους στα social media για την κυκλοφορία του «Criminal», το οποίο όπως μπορείτε να ακούσετε και να δείτε μυρίζει κυριολεκτικά καλοκαίρι.

Το εκρηκτικό music video του «Criminal» σκηνοθέτησε ο Jim Georgantis και το τελικό αποτέλεσμα έχει εκτιναχθεί στο Top 10 των τάσεων του YouTube για τη χώρα μας.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του single, ο MG φιλοξενείται για πρώτη φορά στο εξώφυλλο του playlist «New Music Friday Greece» του Spotify.

Το «Criminal» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.



Source link