Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Ο Ozuna παρουσιάζει το νέο single «Tiempo»

Written by on 8 Μαΐου 2021


Το νέο τραγούδι του Ozuna.

Ο αστέρας της latin μουσικής Ozuna επιστρέφει με το ολοκαίνουργιο single «Tiempo».

Αφού τιμήθηκε πρόσφατα με το βραβείο της «Εξαίρετης Εξέλιξης» στην έκτη ετήσια τελετή απονομής των Latin American Music Awards, ο Ozuna συνεχίζει τη δημιουργική άνθιση με ένα νέο single και ένα αναζωογονητικό εξωφύλλου που χρησιμοποιεί ως μεταφορά τις κίτρινες μαργαρίτες.

Το «Tiempo», το οποίο κυκλοφορεί από τη Sony Music Latin, είναι ένα ρομαντικό reggaeton τραγούδι με την υπογραφή του Ozuna και του Sky Rompiendo, ο οποίος ασχολήθηκε επίσης με την παραγωγή.

Το αποτέλεσμα είναι ένα διαχρονικό τραγούδι με το οποίο μπορούν να ταυτιστούν άνθρωποι όλων των ηλικιών.

Το μουσικό βίντεο για το «Tiempo» σκηνοθέτησε ο Fernando Lugo και βασίζεται στις εικόνες των κίτρινων λουλουδιών που απεικονίζονται στο εξώφυλλο του single. Ο Ozuna διασχίζει πεδία χιονιού αλλά και τον βυθό της θάλασσας για να αποκαλύψει στο τέλος τη νέα του εμφάνιση.

Το 2021 είναι ακόμα μία γόνιμη χρονιά για τον Ozuna, μια χρονιά γεμάτη νέα μουσική, βραβεία και εμφανίσεις. Πρόσφατα ονομάστηκε για δεύτερη από τον οργανισμό πνευματικών δικαιωμάτων BMI ως ο «Τραγουδοποιός της Χρονιάς στη Σύγχρονη Latin».

Με αφορμή την κυκλοφορία του «Tiempo», ο Ozuna ετοίμασε μία μοναδική εικονική συναυλία που θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο κανάλι του στο YouTube μόνο για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.



Source link