Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Karol G ξεπερνά τις αντιξοότητες με το νέο τραγούδι «S91»

Written by on 15 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η Karol G μας υπενθυμίζει να είμαστε ευγνώμονες για τις δυσκολίες που συναντούμε στον δρόμο μας.

Η Karol G κυκλοφορεί το «S91» ένα τραγούδι που όχι μόνο δείχνει μεταμόρφωση αλλά συμβολίζει την εξέλιξή της, αναδεικνύοντας την καλλιτεχνική δεινότητά της και την ικανότητά της να συνεχίζει να συνδέεται με τους θαυμαστές της.

Το τραγούδι παρουσιάζει την ικανότητα της Karol G να αντιμετωπίζει τις στιγμές αβεβαιότητας ως στιγμές στις οποίες προκύπτουν νέες ευκαιρίες.

Το «S91» συνοδεύεται από ένα σαγηνευτικό music video που έχει γυριστεί στη μαγευτική έρημο της Καλιφόρνιας και στο όμορφο τοπίο του Παρισιού.

Διαφήμιση

Το νέο single της Karol G είναι ένας ενδυναμωτικός ύμνος με αισιόδοξο ρυθμό και αδιαπραγμάτευτους στίχους που αποτελεί απόδειξη της ανάπτυξης και της ανθεκτικότητας της Κολομβιανής τραγουδίστριας, η οποία παραμένει πάντα πιστή σε αυτό που είναι και επανασυνδέεται με τις ρίζες της.

Υπενθυμίζοντας στον κόσμο να είναι ευγνώμων για τις δυσκολίες και να τις αντιμετωπίζει ως ευλογία, η Karol G τραγουδά μέρος του Ψαλμού 91, ο οποίος τελειώνει με τη φράση: «Χιλιάδα θα πέφτει από τα αριστερά σου και μυριάδα από τα δεξιά σου, όμως σε σένα δεν θα πλησιάζουν».

Το music video για το «S91» σκηνοθέτησε ο Pedro Artola και την παραγωγή επιμελήθηκε η WeOwnTheCity, συμπληρώνοντας τον ανεβαστικό χαρακτήρα του τραγουδιού.

Το βίντεο ξεκινά μέσα στην απέραντη έρημο και είναι γεμάτο από συμβολικές εικόνες που δείχνουν ότι μπορείς να ξεπεράσεις οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση και να φτάσεις στην κορυφή.

Karol G

Στην αρχή του music video, η Karol G κάθεται στην έρημο μπροστά από μία γιγάντια κατασκευή με ηχεία σε σχήμα σταυρού, μία εικόνα που συμβολίζει την ικανότητάς της να καταφέρνει τα πάντα με τη μουσική και την πίστη της.

Λίγο αργότερα, την Karol G κυνηγάει μία ομάδα ανθρώπων που έχει πίσω της μία αγέλη από animated λύκους, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν όσους προσπάθησαν να την εξουδετερώσουν. Την τραγουδίστρια προστατεύει ένας μοναχικός πάνθηρας, ο οποίος συμβολίζει τους αφοσιωμένους θαυμαστές της, καθώς και όλους τους ανθρώπους που έχουν παραμείνει στο πλευρό της.

Στο τέλος του music video, η Karol G τρέχει ελεύθερη στους δρόμους του Παρισιού, ξεχειλίζοντας από ευτυχία και χάρισμα.

Το «S91» κυκλοφορεί λίγες εβδομάδες πριν την έναρξης της πρώτης περιοδεία της Karol G σε στάδια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 11 Αυγούστου από το Allegiant Stadium του Λας Βέγκας kaiθα επισκεφθεί την Pasadena, το Μαϊάμι, το Χιούστον και το Ντάλας, μεταξύ άλλων πόλεων.

Η Karol G έσπασε το ρεκόρ προσέλευσης όλων των εποχών όταν περισσότεροι από 15.000 θαυμαστές thw συγκεντρώθηκαν έξω από τα στούντιο του NBC στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια της ζωντανής εμφάνισής της στο πλαίσιο της καλοκαιρινής σειράς συναυλιών Citi Concert Series της εκπομπής «Today».

Επίσης, η Karol G συμμετέχει στο soundtrack της πολυαναμενόμενης ταινίας «Barbie» με το τραγούδι «Watati» και πρόσφατα έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες, φορώντας ένα custom σύνολο Pucci.

Διαφήμιση

[ad_2]

Source link