Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Το video για το τραγούδι «Αν Δεν Είσαι Εσύ» από τη σειρά «Μαύρο Ρόδο»

Written by on 15 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Τα ατμοσφαιρικά πλάνα της Κατερίνας Κούκα συνδυάζονται με σκηνές από τη σειρά «Μαύρο Ρόδο».

Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντά την Κατερίνα Κούκα σε μία μοναδική μουσική σύμπραξη με πρώτο καρπό το νέο τραγούδι «Αν Δεν Είσαι Εσύ».

Το τραγούδι, το οποίο θα περιλαμβάνεται στη δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζουν ο Γιώργος Θεοφάνους και η Κατερίνα Κούκα, ακούστηκε πρώτη φορά στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» του Mega, ενθουσιάζοντας το κοινό.

Το «Αν Δεν Είσαι Εσύ» είναι ένα βαθιά συναισθηματικό ζεϊμπέκικο, που συνδυάζει την εξαιρετική σύνθεση του Γιώργου Θεοφάνους, τους εξομολογητικούς στίχους που έγραψε ο Γιώργος Κρητικός, ο σεναριογράφος της σειράς «Μαύρο Ρόδο» και την ξεχωριστή και αγαπημένη φωνή της Κατερίνας Κούκα.

Διαφήμιση

Το τραγούδι συνοδεύεται από music video που συνδυάζει πλάνα της Κατερίνας Κούκα στο studio ηχογράφησης και πλάνα από το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της σειράς «Μαύρο Ρόδο», της Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) και του Πέτρου (Μιχαήλ Ταμπακάκης).

Τη σκηνοθεσία έκανε ο σκηνοθέτης της τηλεοπτικής σειράς, Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Η μελωδία του τραγουδιού αγγίζει τις ψυχές μας και μας ταξιδεύει σε έναν κόσμο συναισθημάτων και μνήμης, ενώ η ερμηνεία της Κατερίνας Κούκα εκτοξεύει το «Αν Δεν Είσαι Εσύ», προσδίδοντάς του μία ξεχωριστή ένταση και έκφραση.

Οι στίχοι, γεμάτοι συναίσθημα και ειλικρίνεια, αναδεικνύουν τη δύναμη και την ανάγκη του έρωτα. Ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων δημιουργεί ένα τραγούδι που καθηλώνει με την ένταση της ερμηνείας της Κατερίνας Κούκα.

Το «Αν Δεν Είσαι Εσύ» περιλαμβάνεται στο soundtrack του «Μαύρο Ρόδο», με όλα τα τραγούδια που συνέθεσε ο Γιώργος Θεοφάνους για την επιτυχημένη σειρά, το οποίο κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

Παράλληλα, θα περιλαμβάνεται και στο EP που ετοιμάζουν ο Γιώργος Θεοφάνους και η Κατερίνα Κούκα, που θα αποκαλυφθεί τις προσεχείς μήνες.

[ad_2]

Source link