Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Γιώργος Τσαλίκης και Greg σε μία ανατρεπτική συνεργασία

Written by on 15 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Greg γίνονται ο «Αλήτης» που θα αγαπήσουμε όλοι.

Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Greg ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μας παρουσιάσουν το νέο τραγούδι τους με τίτλο «Αλήτης».

Αυτή η συνεργασία συνδυάζει το ξεχωριστό μουσικό ύφος του Γιώργου Τσαλίκη και του Greg, προσφέροντάς μας ένα τραγούδι με catchy στίχους και ξεχωριστό μουσικό ύφος.

Η μουσική και οι στίχοι του single «Αλήτης» ανήκουν στον Teo Tzimas, ο οποίος βάζει την υπογραφή του σε άλλη μία εντυπωσιακή δημιουργία.

Διαφήμιση

Ο «Αλήτης» είναι ένα τραγούδι που διακρίνεται για τον δυναμισμό του και την ευχάριστη ατμόσφαιρά του.

Η συνεργασία του Γιώργου Τσαλίκη και του Greg αποκτά εικόνα με ένα εξίσου δυναμικό music video που κινείται σε urban αισθητική και γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του Jim Georgantis.

Με την εκρηκτική ενέργεια που αποπνέει το τραγούδι, ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Greg δημιουργούν μία ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και μοιράζονται ένα τραγούδι που θα βρει τη θέση του στις επιλογές των ακροατών.

Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Greg έχουν το ταλέντο αποδεικνύουν με το «Αλήτης» ότι έχουν το ταλέντο και την αυτοπεποίθηση να κάνουν την ανατροπή με τις κυκλοφορίες τους.

Το «Αλήτης» είναι ένα τραγούδι που θα σας κρατήσει σε αμείωτο ρυθμό, αποτελώντας μία ευχάριστη προσθήκη στις καλοκαιρινές σας playlist.

Η συνεργασία του Γιώργου Τσαλίκη και του Greg κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



[ad_2]

Source link