Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Jennie των BLACKPINK αποκαλύπτει στην Dua Lipa ότι δεν ήθελε να γίνει ράπερ του συγκροτήματος

Written by on 15 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η Jennie εξομολογείται ότι εξουθενώθηκε όταν ανέλαβε στις BLACKPINK έναν ρόλο για τον οποίο δεν είχε αληθινό πάθος.

Κάθε μέλος των BLACKPINK διαδραματίζει τον δικό του ρόλο στο γυναικείο συγκρότημα και όσο περισσότερο καιρό συνεχίζουν την κυριαρχία τους, τόσο περισσότερο επεξεργάζονται όσα λειτουργούν καλύτερα για την καθεμία.

Η Jennie των BLACKPINK είναι καλεσμένη στο νέο επεισόδιο του podcast «At Your Service» της Dua Lipa και εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που συνάντησε όταν την κατέληξε να γίνει μία από τις ράπερ του συγκροτήματος, χωρίς να το θέλει απόλυτα.

Το θέμα ήρθε στην επιφάνεια όταν η Dua Lipa ρώτησε την Jennie για την καλλιτεχνική μεταμόρφωση από την οποία φαίνεται να διέρχεται κατά τη διάρκεια τραγουδιών όπως το «DDU-DU DDU-DU».

Διαφήμιση

«Ξέρω ότι ένας από τους λόγους που έγινες ράπερ είναι ότι μιλούσες αγγλικά, οπότε σου ανατέθηκαν οι rap ρόλοι και προφανώς έχεις εξελιχθεί πραγματικά σε αυτόν τον rap ρόλο στις BLACKPINK, είναι κάτι για το οποίο οι θαυμαστές σε αγαπούν», σημείωσε η Βρετανίδα pop star.

«Είναι σαν να σε βλέπω να γίνεσαι ένα εντελώς διαφορετικό άτομο!», πρόσθεσε.

Απαντώντας στην Dua Lipa, η Jennie αποκάλυψε ότι εξαντλήθηκε στα πρώτα βήματα των BLACKPINK, επειδή δεν είχε αληθινό πάθος για το rap.

«Δεν το έχω πει ποτέ αυτό πουθενά, αλλά το ήθελα. Μετά το ντεμπούτο μας, κάναμε περίπου έξι τραγούδια όπου απλά ραπάρουμε, σοβαρά ραπάρουμε», ανέφερε.

Οι BLACKPINK στα MTV Video Music Awards 2022.

«Κατά κάποιο τρόπο μπερδεύτηκα γιατί συνειδητοποίησα ότι υπάρχει μια μεγάλη πλευρά μου μέσα μου που αγαπάει το τραγούδι, αλλά στην πραγματικότητα δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να το εξερευνήσω πραγματικά όταν εκπαιδευόμουν, επειδή μου είπαν ότι έπρεπε να γίνω ράπερ», εξήγησε.

«Οπότε υπήρξε μια φάση όπου μισούσα να ραπάρω. Έλεγα: “Δεν είμαι εγώ αυτή, δεν είναι η διαδρομή που οραματίστηκα στο μυαλό μου, δεν νομίζω ότι είμαι ράπερ”. Οπότε υπήρχε σίγουρα μια εξουθένωση», παραδέχτηκε η 27χρονη τραγουδίστρια.

Ενώ η Jennie απέκτησε αυτόν τον ρόλο με στις BLACKPINK, έμαθε επίσης για την ουσία του hip-hop από τον παραγωγό τους Teddy.

Πέρυσι, η Jennie εξήγησε στο Rolling Stone τι σημαίνει για εκείνη το hip-hop: «Για εμένα, είναι το πνεύμα του cool – vibes, swag, όποιες λέξεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Το hip-hop των BLACKPINK είναι κάτι που ο κόσμος δεν έχει δει ξανά», υποστήριξε.

«Εμείς, τέσσερα κορίτσια στα είκοσί τους, με διαφορετικό υπόβαθρο, χρησιμοποιούμε τα κορεάτικα και τα αγγλικά για να υφάνουμε την pop μουσική με μια hip-hop βάση», συνέχισε.

«Ίσως αν οι πραγματικά cool ράπερς στην Αμερική, που κάνουν “πραγματικό hip-hop”, μας κοιτάξουν, μπορεί να μοιάζουμε λίγο σαν παιδιά που κάνουν πράγματα. Το hip-hop μας δεν είναι επαναστατικό, αλλά κάνουμε κάτι πολύ cool. Τι hip-hop είναι αυτό; Δεν ξέρω! Είναι απλά cool!», είπε.

Εν τω μεταξύ, η Jennie εξερεύνησε πρόσφατα ένα άλλο πάθος της εκτός της μουσικής με τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «The Idol» του The Weeknd για το HBO.

[ad_2]

Source link