Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Francia Raísa απαντά στις φήμες περί διαμάχης με τη Selena Gomez.

Written by on 31 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η ρήξη στις σχέσεις του φέρεται να επήλθε όταν η Selena Gomez δήλωσε ότι η Taylor Swift ήταν «η μοναδική φίλη της» στη βιομηχανία του θεάματος.

Η Francia Raísa απάντησε στις φήμες περί διαμάχης με τη Selena Gomez.

Στις 26 Ιουλίου, η Selena Gomez ευχήθηκε στη Francia Raísa για τα γενέθλιά της στο Instagram, αφιερώνοντας στην ηθοποιό μία ανάρτησή της στο Instagram με διάφορες παλαιότερες φωτογραφίες τους.

«Τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια σε αυτό το ξεχωριστό άτομο. Όπου κι αν μας πάει η ζωή, σε αγαπώ», έγραψε.

Διαφήμιση

Η Francia Raísa απάντησε κάνοντας like στην ανάρτηση και ακολούθησε ξανά τη Selena Gomez, αφού την είχε κάνει unfollow μετά τη φημολογούμενη ρήξη στις σχέσεις τους.

Την επόμενη ημέρα, όταν ένας εικονολήπτης του TMZ συνάντησε τη Francia Raísa και τη ρώτησε για τη φιλία της με τη Selena Gomez, η 35χρονη προσπάθησε να αποφύγει την απάντηση, αλλά στη συνέχεια είπε: «Δεν υπάρχει καμία διαμάχη, παιδιά».

Η Francia Raísa είχε δωρίσει στη Selena Gomez το νεφρό της όταν χρειάστηκε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση το 2017 για να αντιμετωπίσει την οργανική βλάβη που είχε υποστεί λόγω της μάχης της με τον συστηματικό ερυθηματώδη λύκο.

Ωστόσο, η φιλία τους φέρεται να κλονίστηκε τον Νοέμβριο του 2022, όταν η Selena Gomez δήλωσε ότι η Taylor Swift ήταν «η μοναδική φίλη της» στη βιομηχανία του θεάματος.

Η Francia Raísa σχολίασε τη δήλωση της τραγουδίστριας, γράφοντας μονολεκτικά: «Ενδιαφέρον».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Selena Gomez δεν ανέφερε τη Francia Raísa ούτε στο ντοκιμαντέρ της «My Mind & Me» που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2022 στο Apple TV+ και κατέγραψε τους προσωπικούς αγώνες της κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι ετών.

Όταν ένα βίντεο στο TikTok υποστήριξε ότι οι σχέσεις της τραγουδίστριας και της ηθοποιού έχουν παγώσει, η Selena Gomez απάντησε: «Συγγνώμη που δεν ανέφερα όλους όσους ξέρω».

Τον Μάιο, η Francia Raísa δήλωσε στο TMZ ότι δέχτηκε «bullying» στο διαδίκτυο για τη φημολογούμενη ρήξη της με τη Selena Gomez και πρόσθεσε: «Με κανέναν τρόπο ή μορφή κανείς δεν ανέχεται τον εκφοβισμό, ειδικά η Selena».

Τον ίδιο μήνα, η Selena Gomez ανέφερε σε ένα επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Dear…» του Apple TV+ ότι η Francia Raísa είναι η «καλύτερη φίλη της» και τόνισε: «Ποτέ, μα ποτέ δεν θα είμαι περισσότερο υποχρεωμένη σε έναν άνθρωπο».



[ad_2]

Source link