Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Γιατί ο Mark Ronson απαγόρευσε στον Bradley Cooper να πάρει ένα τραγούδι της Lady Gaga για το «A Star Is Born»

Written by on 30 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο Bradley Cooper είχε επισκεφτεί στο στούντιο τη Lady Gaga και είχε ενθουσιαστεί με αυτό που άκουσε.

Ο Mark Ronson δεν επέτρεψε στον Bradley Cooper να χρησιμοποιήσει το «Joanne» της Lady Gaga στο «A Star Is Born».

Ο Βρετανός παραγωγός εξήγησε ότι εργαζόταν με τη Lady Gaga πάνω στο πέμπτο άλμπουμ της, που επίσης ονομαζόταν «Joanne», την ίδια στιγμή που η τραγουδίστρια ετοιμαζόταν να γυρίσει με τον Bradley Cooper το remake της κλασικής ταινίας «A Star Is Born» (Ένα Αστέρι Γεννιέται).

Ο Bradley Cooper, ο οποίος έκανε το σκηνοθετικό ντεμπούτο του με το «A Star Is Born», επισκέφτηκε εκείνη την περίοδο στο στούντιο ηχογράφησης και ενθουσιάστηκε με αυτό που άκουσε.

Διαφήμιση

Όμως ενώ ο Mark Ronson ήξερε ότι ο Bradley Cooper ήταν «ένας μεγάλος αστέρας», ήταν αποφασισμένος να κρατήσει το τραγούδι για το άλμπουμ της Lady Gaga, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στο NME.

«Δουλεύαμε στο άλμπουμ “Joanne” της Gaga και ο Bradley Cooper ήρθε στο στούντιο ένα απόγευμα. Μου αρέσουν οι ταινίες του. Εμφανίστηκε και έμοιαζε με σταρ του κινηματογράφου. Έτσι καθίσαμε μαζί του», θυμήθηκε.

«Ήταν πολύ γλυκός, μιλούσε για τη νέα ταινία που έκαναν και οι δύο. Του έπαιξα το τραγούδι “Joanne” και μου είπε: “Αυτό είναι υπέροχο, μπορώ να το έχω;”», θυμήθηκε.

«Ξέρω ότι είναι μεγάλος αστέρας και όλα αυτά, αλλά μου άρεσε πολύ αυτό το τραγούδι. Και το χρειαζόμουν για τον δίσκο της Gaga», πρόσθεσε.

Lady Gaga - Mark Ronson - Golden Globes 2019

Ως συμβιβαστική λύση, ο Mark Ronson συμφώνησε να βρει χρόνο στο πρόγραμμά του για να συνεργαστεί με τη Lady Gaga σε ένα άλλο τραγούδι για την ταινία «A Star Is Born», που κυκλοφόρησε το 2018.

Στη συνέχεια, ο Mark Ronson θυμήθηκε την ακριβή στιγμή που κατάλαβε ότι το «Shallow» θα γινόταν επιτυχία.

«Δουλεύαμε σε αυτό το απίστευτο στούντιο στο Μαλιμπού – το στούντιο του Rick Rubin, το Shangri La – και είχε αυτόν τον πραγματικά μακρύ διάδρομο που είχε ηχώ», είπε.

«Έχω αυτή την πολύ καθαρή ανάμνηση της φωνής της Gaga που ερχόταν από 10 μέτρα μακριά, να ακούγεται τόσο ενθουσιασμένη για κάτι καθώς έμπαινε μέσα. Κάθισε στο πιάνο και άρχισε να τραγουδάει: “I’m off the deep end…”», πρόσθεσε.

Το «Shallow», το οποίο το ερμήνευσαν ως ντουέτο η Lady Gaga και ο Bradley Cooper στην ταινία τους «A Star Is Born», κέρδισε τόσο το βραβείο Όσκαρ όσο και τη Χρυσή Σφαίρα για το Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι.

[ad_2]

Source link