Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Billie Eilish, Post Malone και Bad Bunny συμμετέχουν στη σειρά «Billions Club: The Series» του Spotify

Written by on 30 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Το Spotify γιορτάζει μαζί τους καλλιτέχνες τα τραγούδια που έχουν φτάσει το ένα δισεκατομμύριο streams στην πλατφόρμα του.

Η Billie Eilish, ο Post Malone και ο Bad Bunny είναι οι πρώτοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στη νέα διαδικτυακή σειρά «Billions Club: The Series» του Spotify.

Στη σειρά, κάθε καλλιτέχνης θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει τον τρόπο με τον οποίο θα γιορτάσει τα τραγούδια του που έχουν φτάσει το ένα δισεκατομμύριο streams στην πλατφόρμα, χρησιμοποιώντας τη χαρακτηριστική πλακέτα του Spotify Billions.

Η σειρά «Billions Club: The Series» θα είναι διαθέσιμη στο Instagram και στο TikTok του Today’s Top Hits.

Διαφήμιση

«Το Billions Club του Spotify δημιουργήθηκε για πρώτη φορά ως μία γιορτή για την τέχνη και τον πολιτιστικό αντίκτυπο των απίστευτων τραγουδιών. Το “Billions Club: The Series” θα το πάει αυτό στο επόμενο επίπεδο», δήλωσε αποκλειστικά στο People η Ashley Graver, επικεφαλής της πλατφόρμας για τις συνεργασίες με pop, dance και indie καλλιτέχνες.

Τα γυρίσματα και η παραγωγή της σειράς έγιναν από την OBB Pictures, το κινηματογραφικό, τηλεοπτικό και ψηφιακό τμήμα της OBB Media, σε σκηνοθεσία του διευθύνοντος συμβούλου της OBB, Michael D. Ratner.

Το teaser του «Billions Club: The Series» δίνει μία γεύση από τον τρόπο με τον οποίο η Billie Eilish, ο Post Malone και ο Bad Bunny γιορτάζουν την επιτυχία τους.

«Πώς να πιστέψω ότι ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι έχουν ακούσει αυτό το τραγούδι», λέει η Billie Eilish, ενώ ο Bad Bunny προσθέτει: «Λοιπόν, είμαστε εδώ για να γιορτάσουμε την επιτυχία της μουσικής μου στο Spotify».

Ο Post Malone σχολιάζει: «Αισθάνομαι πολύ ωραία που αυτό το τραγούδι συνδέεται με τον κόσμο. Και απλά χαίρομαι που μπορώ να φέρω λίγη χαρά στη ζωή κάποιου, αν μπορώ».

Στη συνέχεια, η οθόνη γίνεται μαύρη και εμφανίζονται με μεγάλα γράμματα οι φράσεις «μεγάλα τραγούδια», «μεγαλύτεροι καλλιτέχνες» και «δισεκατομμύρια streams».

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία κυκλοφορίας του πρώτου επεισοδίου της σειράς, το teaser τελειώνει με την ένδειξη «έρχεται σύντομα».

«Στόχος μας στο Spotify είναι πάντα να φέρνουμε τους θαυμαστές πιο κοντά στη μουσική και τους καλλιτέχνες που αγαπούν», συνέχισε η Ashley Graver.

«Η OBB, που γύρισε και σκηνοθέτησε τη σειρά, αποτύπωσε τέλεια την ευφορία κάθε καλλιτέχνη καθώς γιόρταζε τα ορόσημά του με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Ανυπομονούμε να δούμε την ανταπόκριση στη σειρά και να μοιραστούν οι ακροατές σε όλο τον κόσμο τη χαρά που φέρνει η μουσική», πρόσθεσε.

Η σειρά αποτελεί προέκταση του Billions Club, μίας λίστας αναπαραγωγής που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2020 και περιλαμβάνει κάθε τραγούδι στο Spotify που έχει φτάσει το ένα δισεκατομμύριο streams στην πλατφόρμα.

Για κάθε τραγούδι που σπάει το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου streams, το Spotify απονέμει στους καλλιτέχνες την πλακέτα του Billions Club.



[ad_2]

Source link