Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Cardi B πέταξε το μικρόφωνό της σε θεατή που την έλουσε με το ποτό του

Written by on 31 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η οργισμένη αντίδραση της Cardi B.

Η Cardi B αντεπιτέθηκε σε έναν θεατή που την έλουσε με το ποτό του στη σκηνή.

Σε ένα βίντεο που κάνει το γύρο των social media, ένας θεατής φαίνεται να ρίχνει στη ράπερ το ποτό του, με την Cardi B να απαντά πετώντας προς το μέρος του το μικρόφωνό της και να φωνάζει.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Cardi B πέταξε το μικρόφωνό της μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα.

Διαφήμιση

Σε ένα άλλο βίντεο που έχει γίνει viral στο TikTok η Cardi B τραγουδούσε τις επιτυχίες της κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Drai’s Beachclub του Λας Βέγκας το Σάββατο, όταν ο DJ διακόπτει πολύ νωρίς ένα από τα τραγούδια της, προκαλώντας την πολύ οργισμένη αντίδραση της ράπερ.

Καθώς ολοκληρώνει το τελευταίο τραγούδι, η Cardi B φωνάζει το όνομά της στο μικρόφωνο πριν γυρίσει και το πετάξει βίαια προς την κατεύθυνση του DJ.

Η Cardi B αποχώρησε αμέσως από τη σκηνή του beachclub, δείχνοντας εμφανώς ενοχλημένη.

Αυτό το καλοκαίρι παρατηρήθηκε μια ανησυχητική αύξηση της τάσης των θεατών να πετούν αντικείμενα στους καλλιτέχνες ενώ βρίσκονται στη σκηνή.

Σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και επικίνδυνα περιστατικά που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα, η Bebe Rexha χτυπήθηκε στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στη Νέα Υόρκη τον Ιούνιο από ένα κινητό τηλέφωνο που πέταξε προς το μέρος της ένας θεατής.

Η Bebe Rexha έπεσε στα γόνατα μετά την επίθεση και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε να κάνει ράμματα πάνω από το μάτι της.

Ο θεατής που πέταξε το κινητό τηλέφωνό του στην Bebe Rexha συνελήφθη και δήλωσε στην αστυνομία ότι επιτέθηκε στην τραγουδίστρια «για πλάκα».

Η Cardi B αναδημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter το βίντεο στο οποίο φαίνεται να πετάει το μικρόφωνό της στον θεατή που της έριξε το ποτό της ενώ βρισκόταν στη σκηνή, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν έχει μετανιώσει για την κίνησή της.

@kfen777

#cardib #cardiwaspissed #waitforit #drais #lasvegas @Cardi B #getittogether

♬ original sound – Keeponpushing



[ad_2]

Source link