Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Demi Lovato έχει ακόμα απώλεια ακοής και μειωμένη όραση μετά την υπερβολική δόση του 2018

Written by on 16 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η Demi Lovato εξήγησε ότι οι συνέπειες της παρ’ ολίγον θανατηφόρας υπερβολικής δόσης αποτελούν υπενθύμιση να παραμείνει νηφάλια.

Η Demi Lovato ήταν τυχερή που επέζησε από την υπερβολική δόση ναρκωτικών του 2018, μετά την οποία υπέστη τρία εγκεφαλικά επεισόδια και μία καρδιακή προσβολή.

Αλλά σε μία αποκαλυπτική νέα συνέντευξη με τον Andy Cohen στο SiriusXM, η Demi Lovato παραδέχθηκε ότι σχεδόν ακριβώς πέντε χρόνια μετά τη σχεδόν θανατηφόρα υπερβολική δόση, εξακολουθεί να έχει απώλεια ακοής και προβλήματα όρασης.

«Δεν θα άλλαζα την πορεία μου γιατί δεν μετανιώνω για τίποτα», είπε αρχικά η 30χρονη τραγουδίστρια.

Διαφήμιση

«Όταν σκέφτομαι τα πράγματα, αυτό στο οποίο έχω φτάσει πιο κοντά να μετανιώσω είναι όταν πήρα υπερβολική δόση. Αυτή η υπερβολική δόση μου προκάλεσε πολλά. Για την ακρίβεια μου προκάλεσε αναπηρία», συνέχισε.

«Έχω προβλήματα όρασης και ακοής μέχρι και σήμερα», αποκάλυψε με ειλικρίνεια.

«Μακάρι κάποιος να μου είχε πει, πρώτον, ότι είμαι όμορφη γιατί δεν το πίστευα και, δεύτερον, μακάρι κάποιος να μου είχε πει ότι αν απλά κάτσεις με τον πόνο, περνάει – ότι δεν χρειάζεται να κάνεις χρήση για να τον ξεπεράσεις», ανέφερε.

Demi Lovato

Αν και τώρα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, η Demi Lovato εξακολουθεί να ζει με τις επιπτώσεις της υπερβολικής δόσης.

«Αυτό είναι το πράγμα για το οποίο σχεδόν μετανιώνω εξαιτίας όσων μου έχει προκαλέσει σήμερα. Για παράδειγμα, δεν οδηγώ επειδή έχω τυφλά σημεία στην όρασή μου», εξήγησε.

«Είναι μία καθημερινή συνεχής υπενθύμιση. Κάθε φορά που κοιτάζω κάτι, έχω τυφλά σημεία στην όρασή μου όταν κοιτάζω το πρόσωπό σου και έτσι είναι μία συνεχής υπενθύμιση να παραμείνω στον σωστό δρόμο γιατί δεν θέλω να συμβεί ποτέ ξανά αυτό», πρόσθεσε.

Η Demi Lovato μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 24 Ιουλίου 2018, μετά από υπερβολική δόση ηρωίνης, έχοντας υποτροπιάσει νωρίτερα εκείνο το έτος μετά από έξι χρόνια νηφαλιότητας.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είναι πλέον νηφάλια, ενώ πέρυσι αποκάλυψε ότι ολοκλήρωσε έναν ακόμη πρόγραμμα αποκατάστασης το 2021, πριν ξεκινήσει τις εργασίες για το άλμπουμ της «Holy Fvck» που κυκλοφόρησε το 2022.

«Ευτυχώς στην ψυχική κατάσταση στην οποία βρίσκομαι σήμερα – ξέρετε, είμαι νηφάλια, έχω καθαρό μυαλό – απλά έχω μία πιο θετική σκέψη και δεν εστιάζω καθόλου στην ντροπή», ανέφερε η Demi Lovato.

«Ξέρω ότι έχω μεγάλη κατανόηση για το σημείο στο οποίο βρισκόμουν εκείνη τη στιγμή και για τις επιλογές που έκανα και καταλαβαίνω γιατί συνέβη και τι συνέβη, αλλά δεν το συνοδεύει καμία ντροπή, επειδή ήταν απλώς ένα μάθημα ζωής που έπρεπε να πάρω», τόνισε.

[ad_2]

Source link