Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο J-Hope των BTS κλέβει τις εντυπώσεις στη νέα καμπάνια της Louis Vuitton

Written by on 15 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο J-Hope αποδεικνύει ότι είναι έτοιμος να ανέβει στην πασαρέλα.

Η Louis Vuitton, ο διάσημος οίκος μόδας πολυτελείας, έδωσε στη δημοσιότητα ένα εκθαμβωτικό βίντεο για την ανδρική συλλογή της για το φθινόπωρο / χειμώνα του 2023 στο οποίο πρωταγωνιστεί ο J-Hope των BTS.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, ο J-Hope εμφανίζεται σε μία σειρά από μινιμαλιστικά σκηνικά, φορώντας περίτεχνα κομμάτια από τη συλλογή της Louis Vuitton.

Το βίντεο ξεκινά με τον J-Hope, ο οποίος είναι πρεσβευτής του οίκου μόδας από τον Φεβρουάριο, να στέκεται πίσω μία παλιά φωτογραφική μηχανή.

Διαφήμιση

Ξεχειλίζει από στιλ, φορώντας ένα εντυπωσιακό all-denim σύνολο που είναι διακοσμημένο με αστραφτερές ασημένιες παγιέτες και δημιουργούν το εμβληματικό μονόγραμμα LV.

Στην επόμενη σκηνή, ο J-Hope περπατά μέσα σε έναν διάδρομο με καθρέφτες, εκπέμποντας αυτοπεποίθηση με ένα ολόμαυρο μπουφάν διακοσμημένο με αστραφτερά στρας.

Το χαρισματικό μέλος των BTS κοιτάζει το πίσω μέρος του μπουφάν στον καθρέφτη, στο οποίο αναγράφεται η ενδιαφέρουσα φράση: «Blurry vision of 1 bright future. FANTASTIC IMAGINATION?»

Ο J-Hope αποδεικνύει ότι είναι έτοιμος να ανέβει στην πασαρέλα καθώς περπατάει με αυτοπεποίθηση σε έναν άλλο διάδρομο με καθρέφτες, κρατώντας μία μοντέρνα τσάντα.

Το βίντεο κλείνει τον κύκλο του καθώς επιστρέφει στη vintage φωτογραφική μηχανή που είδαμε στην αρχή.

Παράλληλα με το εντυπωσιακό βίντεο, η Louis Vuitton μοιράστηκε στο Instagram διάφορες συναρπαστικές εικόνες από την καμπάνια.

Στη λεζάντα των αναρτήσεων αναφέρεται: «ΟΙ J-hope για την ανδρική συλλογή για το φθινόπωρο / χειμώνα του 2023. Ως μία εξερεύνηση της ψηφιακής εποχής, ο πρεσβευτής του οίκου αντιπροσωπεύει την επιδίωξη της σύγχρονης σύνδεσης που αποτυπώνεται στη συλλογή για τη νέα καμπάνια που επιμελήθηκε ο Mario Sorrenti».

Η συνεργασία του J-Hope με τη Louis Vuitton όχι μόνο αναδεικνύει το αδιαμφισβήτητο χάρισμα του αστέρα της K-pop, αλλά και τονίζει τη δέσμευση του οίκου μόδας να αγκαλιάσει τη σύγχρονη εποχή.

Με τον αρμονικό συνδυασμό τέχνης και μόδας, η καμπάνια ενσωματώνει τέλεια την ουσία τόσο της προσωπικότητας του J-Hope όσο και του εμβληματικού στυλ της Louis Vuitton.

Καθώς οι αστέρες της K-pop εξελίσσονται σε παγκόσμιες δυνάμεις της μόδας, ο J-Hope ενώνει με τη συνεργασία του με τη Louis Vuitton τους κόσμους της μουσικής, της μόδας και της δημιουργικότητας.

Δείτε παρακάτω περισσότερα στιγμιότυπα από την καμπάνια.

Διαφήμιση



[ad_2]

Source link